Rozchod Venduly Svobodové a Patrika Auše: Stěhování začalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozchod Venduly Svobodové a Patrika Auše: Stěhování začalo!

Patrik Auš má plné ruce tašek, které si přivezl z domu, který sdílel s Vendulou.
Patrik Auš má plné ruce tašek, které si přivezl z domu, který sdílel s Vendulou. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Nevypadá to, že by se usmířili. Vendula Svobodová (39) už balí věci Patrika Auše (33), jenž se od ní na začátku ledna odstěhoval do hotelu kousek za Prahou. Věci si manžel z domku v Říčanech odváží postupně – pěkně ve žlutých igelitkách. Ona mu položí igelitku za dveře a on si ji odveze, aniž by se ti dva museli setkat.

Patrik však jako milující otec pravidelně navštěvuje svého nevlastního syna Jakuba (6). S Vendulou se téměř nestýká. Stěhování věcí bylo jen otázkou času. Patrik zřejmě neplánuje návrat do říčanské vilky. Přitom jde o jeho barák. Dům, který koupila Vendula nedaleko Patrikovy vilky, je stále v rekonstrukci. Ta se však po neshodách manželů zastavila.

I přestože Svobodová obývá manželův dům, stěhuje se Patrik. Ten už tři týdny žije v hotelu ve vesnici vzdálené několik kilometrů od Říčan. A právě tam si Auš začal pomalu navážet své svršky. Tahá se se žlutými igelitkami, žádné kufry ani cestovní tašky. Vše jde pomalu, zřejmě aby si ničeho nevšiml malý školák Kuba, který je na otčíma přímo fixovaný. Rodiče se tváří, jako by se nic nedělo.

Jenže děje a situace se nedá zachránit. Zoufalá Vendula pláče na rameni své tchyně a věří, že už brzy bude vše v pohodě. Patrik si sice neužívá s žádnou milenkou, ale může konečně volně dýchat. „Jejich krize už trvá déle,“ řekl nám blízký kamarád Venduly Svobodové. „Ti dva vedle sebe nemohli být,“ dodává zdroj.

Vendula situaci nechce vůbec komentovat a pouze doufá, že se vše v dobré obrátí. „Nechci se k svému soukromí vyjadřovat, jsem poučená z toho, co se stalo před pěti lety,“ řekla deníku Aha! Svobodová, které se přesně před pěti lety zastřelil manžel Karel Svoboda (†68). Právě dnes je ten den, kdy k jeho hrobu lidé přinášejí kytice, aby zavzpomínali na geniálního skladatele...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.