Vendula Svobodová po rozchodu s manželem: Pláče tchyni na rameni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová po rozchodu s manželem: Pláče tchyni na rameni!

Vendula přijíždí za svou tchyní do obchodu s nábytkem, který patří jejímu manželovi Patrikovi.
Vendula přijíždí za svou tchyní do obchodu s nábytkem, který patří jejímu manželovi Patrikovi. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Jen těžko se Vendula Svobodová (39) vzpamatovává z toho, že ji opustil její druhý manžel Patrik Auš (33). Těžkou životní situaci nemá s kým řešit. Že by ale ráda svůj vztah zachránila, nasvědčuje následující fakt: jako vrbu si zvolila svoji tchyni, Patrikovu maminku. Ta se snaží vyslechnout syna i jeho zoufalou ženu. Manželé se u ní pravidelně střídají...

Maminka Patrika Auše je zaměstnaná v jednom z jeho obchodů s indonéským teakovým nábytkem. Právě tam za ní oba jezdí. Uplakaná Vendula většinou navečer, kdy už je velká pravděpodobnost, že se tam nepotká se svým mužem. I Patrik si vybírá dobu, kdy tam není zrovna Vendula.

A zatímco smutná máma šestiletého Jakuba po dlouhých debatách odjíždí do společného domova v Říčanech, Patrik se vždy vrací do hotelu za Prahou, kam se na začátku ledna odstěhoval.

„Nebudu se bavit o svém soukromí. Jsem poučená z předchozích zkušeností, už nechci udělat stejnou chybu,“ řekla deníku Aha! Svobodová a naráží tak na tlak, který na ni byl vyvíjen poté, co se zastřelil její první manžel Karel Svoboda (†68).

A lehké to nemá ani obchodník s nábytkem Patrik Auš. Firma mu neprosperuje tak, jak by si představoval. Její sídlo v Praze na Vinohradech je už přes půl roku zavřené. „Nejdříve tu byl obchod, ale zkrachoval. Poté tu měl sklad s luxusním nábytkem. Teď už tu zbyl jen nepořádek,“ prozradil deníku Aha! jeden z nájemníků v domě.

„Patrikovi se už nedaří po finanční stránce delší dobu. Musel dokonce ve své říčanské pobočce propustit manažera obchodu. Vendula mu tam občas pomáhala, ale už se tam přes dva měsíce neukázala, jezdí tam jen za Patrikovou maminkou,“ dodává zdroj.

Má Auš opravdu obchodní problémy? Nestojí náhodou ony za rozpadem jejich vztahu? Podle našich informací se totiž nestýká s žádnou milenkou. Už několik týdnů bydlí sám v hotelu. Bez jakéhokoliv dámského doprovodu...



Přečtěte si
rotwajler77
30. 1. 2012 • 20:12

lebo je chamtiva na prachy....este stale malo nahrabala po Karlovej smrti? chudak....urcite to pri tej hysterke nevydrzal......

vlaku
28. 1. 2012 • 12:57

nebude dlouho sama. Brzy se najde nějaký utěšovatel, nebo prý dokonce utěšovatelka. V posteli je jí to prý jedno. Miliony má, tak se za ní budou jenom hrnout. To se jí rozdává z cizího.

pasadena
28. 1. 2012 • 09:40

Mě je jí líto.To co musela ve svém ne moc dlouhém životě prožít,je strašné.Málokdo by to ustál.A ještě k tomu mít pořád v patách fotografy.Já ji přeju ať se ze všeho dostane a ať už má konečně klid a je ěťastná.Tak jak sama rozdává radost nemocným dětem,za to si ji velmi vážím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.