Gavriely si oddechla: Kšeft snů na Primě ji zachránil před bídou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gavriely si oddechla: Kšeft snů na Primě ji zachránil před bídou!

Martina dostala nabídku, jaká se neodmítá...
Martina dostala nabídku, jaká se neodmítá... (Aha! – Martin Přibyl)

Televizní comeback nemohl pro Martinu Gavriely (33) přijít v lepší dobu. Ještě před pár týdny totiž byla v kritické situaci s mizivými vyhlídkami do budoucna.

Na moderátorku, která televizi Primu opustila poté, co se provalil její porno skandál, se ale usmálo štěstí, a dostala nabídku, která ji finančně zajistí na několik měsíců dopředu. V televizi bude moderovat nejen reality show Hotel Paradise, ale také nový týdeník Top Star Love.

Poté, co Martina z obrazovky zmizela, o pořádnou práci nezavadila. Z kraje roku se dokonce ocitla bez zaměstnání a hrozilo jí, že skončí v dluzích. „Teď jsem šťastná, protože mi začátek roku nedopadl úplně nejlépe. Vyhodili mě z práce. Ale ne kvůli tomu, že bych je zlobila, ale kvůli tomu, že se snižoval stav. A do toho přišly problémy s hypotékou,“ přiznala Gavriely.

Teď ji ale čekají tři měsíce v Dominikánské republice plné luxusu, během nichž se bude muset dočasně vzdát své rodiny. „Děti tady budou měsíc samy. Hlídat je bude Marcus s mojí mamkou. Mají se rádi, myslím, že to zvládnou. Máma zase ošéfuje ty ženské práce. Takže by to mohlo fungovat,“ prozradila Gavriely o svém rodinném zázemí. Po měsíci plánuje, že si dceru Jessicu a syna Antonia vezme k sobě na prázdniny.

Comeback Martiny Gavriely těší i Gábinu Partyšovou, která na Primě nahradila Mahulenu Bočanovou v Top Star magazínu.  „Martině to moc přeju. Byla nováčkem a musela se všechno rychle naučit. Ze všech moderátorek VIP zpráv na mě působila nejpřirozeněji a ráda jsem se na ni koukala,“ řekla o své kolegyni.



Přečtěte si
mirkazam
30. 4. 2012 • 11:12

podržela,když ji ,,kšeft snů " zachránil před bídou ?? Jsou to klikařky ty naše holky, vžycky se najde nějaký zachránce ...

tunka
25. 1. 2012 • 20:58

Oni tě z toho blázince zase pustili? Já myslela, že už bude od tebe pokoj Mohla by jsi se konečně zmoci na nějaká jiná slova? Vždyť se pořád holka jedna nešťastná opakuješ Je mi tě fakt docela líto!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.