Martina Gavriely: Bude z ní milionářka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Martina Gavriely: Bude z ní milionářka!

Moderátorka Martina Gavriely.
Moderátorka Martina Gavriely. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Karel Kopáč)

Moderátorce Martině Gavriely (33), kterou před rokem vyhodili pro pornominulost z VIP zpráv, se poslední dobou daří! Dokonce si ji pod svá křídla opět vzala její mateřská televize Prima family, kde si má přijít na celý milion korun.

Nejenže bude uvádět novou reality show »Hotel Paradise«, kvůli které včera v noci odletěla na tři měsíce do Dominikánské republiky a přijde si na milion korun, ale dokonce bude hlavní moderátorkou Top Star Love na Prima Love, který se bude vysílat každý pátek. Ten bude sekundovat tolik oblíbenému pořadu o celebritách Top Star magazín.

„Jsem opravdu šťastná, mám práce nad hlavu, snad se divákům budu líbit a neokoukám se,“ smála se sexbomba. Televize si totiž uvědomila, že Gavriely přitahuje diváky k obrazovce na rozdíl od Laďky Něrgešové (36), která má o polovinu menší sledovanost.



Autor:  šal

Přečtěte si
tajna1509
16. 2. 2012 • 23:57

prej bude ti prano dej bude ti dano a ja ji to moc preji vzdy jedna modelka vedle druhe je sla.ka ale jen ona priznala minulost fandim ji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.