Gavriely se válí u bazénu: Děti jí hlídá milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gavriely se válí u bazénu: Děti jí hlídá milenec!

Provazochodec Ramon si to vyzkoušel na laně jedenáct metrů vysoko v černé kukle.
Provazochodec Ramon si to vyzkoušel na laně jedenáct metrů vysoko v černé kukle. (Aha! – Petr Novotný)

Moderátorka Martina Gavriely (33) si užívá v Dominikánské republice. Mimo natáčení televizní show Hotel Paradise ale čas i na válení se u bazénu. „Je tu nádherně. Myslím, že ty tři měsíce tady zvládnu,“ poslala vzkaz do Česka Gavriely.

Desetiletou Jessiku a osmiletého Antonia zatím šoupla do péče milenci Marcusu Tranovi (26), který už Martinu dokonce i požádal o ruku. A mladičký zpěvák se chová jako vzorný táta. Obě děti v sobotu vyvedl do cirkusu – na finálový večer festivalu Cirkus cirkus, kde vystupovali artisti z celého světa.

Nadšené byly nejen děti Martiny Gavriely, ale i porotce Karel Roden. Nevěřícně zíral na sličné artistky i na riskujícího provazochodce Ramona z Austrálie. Ten se producíroval na laně ve výšce 11 metrů nad zemí bez jištění.



Přečtěte si
illis
21. 2. 2012 • 19:20

tak to napíšu ke Gavriely. Hlavně jen nechápu větu krásná Vlaďka, novináři vzpamatujte se, co je na ní krásného, normální ženská, kterých je vidět na ulici mnoho. Pro mne je skutečně krásná Monika Bagárová, půvabná, sympatická a nedělá kolem sebe rozruch jako Erbová. Jediné co mohu přát Erbové, aby žádné zdravotní komplikace neohrozily její dítě a ji samotnou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.