Anna K. nemůže mít vlastní děti, a tak se ve »Špindlu« stará o cizí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Anna K. nemůže mít vlastní děti, a tak se ve »Špindlu« stará o cizí!

Anna K. nemá vlastní děti, a tak alespoň hlídá děti svých kamarádů. Bylo vidět, že ji to opravdu baví a je šťastná.
Anna K. nemá vlastní děti, a tak alespoň hlídá děti svých kamarádů. Bylo vidět, že ji to opravdu baví a je šťastná. (Aha! – Martin Hykl)

Je zdravá a plná síly! Zpěvačka Anna K. (46) naštěstí vyhrála vleklý boj s rakovinou, přece jen jí ale něco chybí ke štěstí. Kvůli onemocnění prsu přišla o možnost mít vlastní dítě.

Dlouhé roky se pokoušela otěhotnět, pak dokonce podala žádost o adopci, všechny plány ale nakonec zhatila rakovina. „Teď už nemám nárok,“ rezignovala. A tak, když nemůže mít vlastní potomky, stará se alespoň o děti kamarádů.

Zpěvačka se v Krkonoších nemohla odtrhnout od překrásné holčičky kamaráda a producenta Michala Bělouška. Pusinkovala ji a nosila v náručí. Taková drobnost a kolik dokáže udělat radosti! Zpěvačka jen zářila. A věnovala se spíše malé holčičce než dovádění na svahu, kde se opět proháněly celebrity. Konal se totiž druhý ročník VIP závodů.

Na startu nechyběla ostřílená závodnice Andrea Verešová ani modelka Adéla Vartová. Kontroverzní lobbista Roman Janoušek tentokrát moc politických kšeftů nedomluvil.

Do Krkonoš totiž oproti loňskému roku nepřijelo tolik vlivných politiků. Snad jen bývalý ministr obrany Martin Barták. Ten se ale držel dál od party zbohatlíků. Na lanovce se projížděl s helmou a brýlemi na očích, aby ho náhodou někdo nepoznal a pokřikoval »Nefoťte mě«!



Přečtěte si
agt55
20. 2. 2012 • 23:25

Hezká modelka ten Karel Roden

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.