Bolest Moniky Absolonové: Tajný pohřeb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bolest Moniky Absolonové: Tajný pohřeb!

Monika Absolonová s bolestí statečně bojovala, zavěšena do svého přítele Vratislava. Holohlavý muž zcela vpravo je advokát Julius Kramarič.
Monika Absolonová s bolestí statečně bojovala, zavěšena do svého přítele Vratislava. Holohlavý muž zcela vpravo je advokát Julius Kramarič. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvačka Monika Absolonová (35) drží smutek! Její snoubenec Vratislav Janda (44) totiž na konci týdne pohřbíval svého otce Vratislava Jandu staršího (†82). Absolonovou smrt budoucího tchána zdrtila, měla k němu totiž velmi blízko. Snad i kvůli tomu, že s vlastním otcem Čeňkem už drahnou dobu nevychází…

Absolonová na pohřbu statečně bojovala s emocemi a snažila se být oporou svému příteli Vratislavovi. Přesto sama potřebovala pomocnou ruku, aby bolest zvládla.

„Monika svého snoubence miluje a smrt jeho otce nese těžce, protože ho měla hodně ráda. Viděla v něm svého tátu, protože s vlastním otcem se bohužel nestýká,“ prozradil zdroj deníku Aha!, který byl na pohřbu přítomen.

Samotná Monika jen stěží hledala slova, z pochopitelných důvodů jí nebylo do řeči. „Nezlobte se, je to pro mě těžké téma. Nechci o tom mluvit,“ pronesla nakonec muzikálová Kleopatra.

Pohřeb pana Jandy byl přísně utajovaný, smuteční hosté však netušili, že krátce po skončení obřadu se bude konat na témže místě poslední rozloučení s výtvarníkem a stvořitelem postavy Krtečka Zdeňkem Milerem (†90), a všude se tak budou pohybovat fotografové a novináři.

„Monika jednoduše netušila, že pan Miler bude mít obřad hodinu po jejím tchánovi,“ dodává náš zdroj. Na pohřbu se také objevil známý pražský advokát Julius Kramarič, který byl kolegou zesnulého Vratislava Jandy staršího.



Autor:  Tomas KRUCHINA

Přečtěte si
johanka
12. 12. 2011 • 09:17

Nech toho, bulváre, nesnaž se nám namlouvat takové bláboly ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.