Monika Absolonová: Zazpívá pod širým nebem a má hrůzu z deště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Monika Absolonová: Zazpívá pod širým nebem a má hrůzu z deště!

Absolonová se těší, že si v létě odpočine.
Absolonová se těší, že si v létě odpočine. (archiv Moniky Absolonové)

Zpěvačka Monika Absolonová (35) se rozhodla, že po náročném pracovním období zasvětí letošní léto odpočinku a nabere tak síly na novou sezónu.

„Letos v létě nevydám hlásku,“ dušuje se Monika. V zápětí ale dodává: „Velmi milou výjimku udělám tento pátek na hradě Valečov, kde mám svůj jediný letošní sólový koncert. Bude to poprvé, kdy budu koncertovat pod širým nebem. Těším se moc a doufám, že bude pořád teplo a krásně,“ prozradila zpěvačka své obavy z »pokaženého« počasí.

Volnější tempo během letních měsíců, ale zpěvačka víc než vítá. „Je to jediné období v roce, kdy mám čas na sebe, na rodinu a na kamarády. Všechny je objedu, zjistím, co je nového a co se za ten rok, kterým jsem jen tak proletěla, událo,“ svěřuje se Monika, která kromě kamarádů, navštíví také španělský ostrov Menorca, kam se svým přítelem Vratislavem Jandou (44) ráda jezdí.

„Velmi jsme si Menorcu oblíbili, jezdíme tam i s Vráťovými dětmi už několik let po sobě,“ těší se zpěvačka. Tím ovšem její cesty nekončí. Monika si rozhodně nenechá ujít letošní olympiádu v Londýně, kam pojede podpořit český tým.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.