Milionář Řepka a zhrzená manželka: Rodiče tě nevychovali, křičela Řepková u soudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionář Řepka a zhrzená manželka: Rodiče tě nevychovali, křičela Řepková u soudu

Tomáš Řepka dorazil k soudu dřív, a když přišla jeho paní, naschvál se díval na opačnou stranu... „Tomáši, to mě neumíš ani pozdravit?!“
Tomáš Řepka dorazil k soudu dřív, a když přišla jeho paní, naschvál se díval na opačnou stranu... „Tomáši, to mě neumíš ani pozdravit?!“ (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Manželé Řepkovi mají za sebou první rozvodové stání. Kromě urážek, výtek a házení špíny se však nevyřešilo vůbec nic. Soud totiž včera rozhádané manžele nerozvedl!

Odročení sporu na únor netěší ani jednoho z nich. Manželé Tomáš (37) a Renáta (38) Řepkovi se nedokážou domluvit a paradoxně se už ani nezdraví! Ještě štěstí, že loni v červnu vyřešili celkem v poklidu alimenty na děti Veroniku (16) a Tomassa (10)…

První soudní jednání začalo včera konfliktem manželů, kteří se sešli na chodbě před jednací místností. Řepka svou ženu nepozdravil a to se jí dotklo. „To tě doma nenaučili slušnému chování?“ vyjela po svém stále ještě manželovi jedovatým tónem. Jenže blondýna nestála jindy bouřlivému cholerikovi ani za pohled, natož aby na její výpad nějak reagoval…

Úderem 13. hodiny vstoupili oba účastníci rozvodového řízení i se svými právními zástupci do jednací síně. Protože jednání probíhalo bez přítomnosti veřejnosti, Řepková za sebou rázně přibouchla dveře. Po půldruhé hodině soudkyně konečně ukončila výslech a odročila jednání na únor.

„Jednání bylo odročeno na 13. února na jedenáct hodin za účelem výslechu žalované, to jest paní Řepkové,“  řekla deníku Aha! krátce po výslechu advokátka Tomáše Řepky Dalila Pelechová. Včera totiž dostal k řečnění prostor jen stoper Sparty, který prý svou ženu nijak nešetřil.

Domnívá se totiž, že podíl na rozpadu manželství mají obě strany, zatímco Renáta Řepková je přesvědčena o tom, že jediným rozvracečem svazku je muž, který se zapletl s playmate Erbovou. Dokonce už spolu čekají dítě! „Byla to oboustranně velmi emočně vypjatá záležitost,“ přiznala Pelechová.

V tuto chvíli tedy bude muset soud dokazovat příčiny rozvratu, a dokud se nedopátrá nějakého výsledku, nebude manželství Řepkových ukončeno. Manželé se bohužel nedokážou domluvit na rozvodu ani na následném vyrovnání majetku.

„Mrzí nás, že to takhle dopadlo, naše klientka se chtěla rozhodně dohodnout. Nemůže však akceptovat jednání pana Řepky, který si našel milenku, odmítá platit výživné své manželce i v částce 3000 korun a my získáváme postupně důkazy o majetkových poměrech,“ dodal právník Renáty Řepkové Miroslav Duda.



Přečtěte si
simeonsimeonovic
9. 12. 2011 • 08:54

No, si asi pěknej idiot, u obou by ti zbyli oči pro pláč. Na co ti bude hezká ženská, ale totální zlatokopka blbá? Potřeboval bys, aby ti nějaká taky pohla žlučí a totálně ti zničila život, abys začal uvažovat mozkem a ne jinou končetinou.

simeonsimeonovic
9. 12. 2011 • 08:52

Hele, tys to blbě pochopil, ty 3000 nejsou alimenty, ty má skoro ve výši 100 000, ale to chce jeho žena jako výživné pro sebe.

bobina
7. 12. 2011 • 06:37

Řepka na rozdíl od ní dokázal udržet nervy na uzdě a zachoval se jako chlap a nesnížil se k žádným invektivám vůči ní. Tato paní ve mě soucit nebudí,protože je to jen vyčuraná ženská,která se snaží vytřískat maximum z toho,co Řepka má. I když bych vzala v potaz,že dříve při jeho platu pracovat nemusela,nyní se válí doma a chce se nechat živit! Každá jiná by šla do práce,jen tato zhýčkaná slépka se soudí o prachy,které už jí nepatří! Fandím Řepkovi a jeho nové rodině,protože jeho uštěkaná hysterka ukazuje,co ho k rozvodu vedlo.

oltec
7. 12. 2011 • 06:09

velice pochybuji že platite na dítě to co platí pan Řepka a nebo dokonce i více

mardock
6. 12. 2011 • 19:19

Odemě odešla žena, dcera byla soudem svěřena mě. Po roce se rozhodla, že odejde k matce,že si vše vysvětlili.Ok. Bylo to její rozhodnutí,ale změna péče musí projít soudem.S bývalkou jsme se dohodli na 1500,-Kč výživného s tím,že budu platit dluhy ze společného manželství. Pan soudce dohodu o změně péče akceptoval, až na výši alimentů (měl jsem příjem 22500,-Kč čistého). Řekl, že budu platit víc. Na upozornění, že splácím dluhy řekl, že to je můj problém a mé dluhy ho nezajíémají.Nezajímalo ho ani to, že vznikly během manželství. Dobrá platil jsem tedy 2300,-.Před rokem jsem odešel z práce a nová práce mi nevyšla. Nato mě žena dala k soudu a chtěla zvýšit alimenty. Světe div se! Opět mě byly alimenty zvýšeny , ač jsem byl již 3/4 roku na úřadu práce. Platím na jedno dítě stejně jako pan Řepka na dvě. V podstatě se musím mít jak prase v žitě, minimálně 2x tak dobře jako pan Řepka, když jeho soudce neinicioval zvýšení alimentů. Ještě jsem si nějak nestihl zvyknout na ten náš Kocourkov, ale panu Řepkovi gratuluji k tak vstřícnému soudci. potřeboval bych znát jeho jméno, aby mi zrušil předešlé rozsudky dřív, než se dostanu do kriminálu za neplacení výživného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.