Vyznáte se v showbyznysu? Pojďte s námi na Slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Vyznáte se v showbyznysu? Pojďte s námi na Slavíka!

Chcete je vidět osobně na Českém slavíkovi Mattoni 2011 a potkat se s nimi na rautu? S Kvízovníkem můžete!
Chcete je vidět osobně na Českém slavíkovi Mattoni 2011 a potkat se s nimi na rautu? S Kvízovníkem můžete!

Chtěli byste se podívat na jednu z nejprestižnějších a vrcholných akcí české pop music, jakou je předávání sošky Slavíka? S novou aplikací Kvízovník portálu Ahaonline.cz máte šanci získat exkluzivní VIP vstup pro dva na slavnostní večer do Státní opery Praha i následný raut se všemi pozvanými celebritami včetně vítězů kategorií. Jak na to?

Jednoduše! Stačí se podívat do zbrusu nové aplikace Kvízovník a vybrat si kvíz, který se vám zamlouvá nejvíc. Pak jen odpovědět na pět náhodně vybraných otázek. A pokud budete úspěšní, odemkne se vám bonusová otázka. Správná odpověď na ni, zaslaná formou sms zprávy, vás zařazuje do hry o exkluzivní VIP lístky na Českého slavíka Mattoni a následný raut.  

A pozor! Počet kvízů, které si vyplníte, nebo zaslaný počet odpovědí na bonusovou otázku, není nijak omezen! Naopak, čím více odpovědí na prémiovou otázku odešlete, tím se vaše šance na výhru zvyšuje.  

Pokud se vám nepodaří napoprvé vyplnit kvíz stoprocentně a neotevře se vám bonusová otázka, nezoufejte. Můžete si udělat kvíz znovu s jinými otázkami, které se vybírají náhodně, anebo zvolit jiný kvíz na jiné téma z oblasti společenského života v Česku, jenž vám může být bližší.

Vstupte a bavte se! Možná právě na vás čeká večer plný hvězd a k tomu reportáž o vašem zážitku v deníku Aha! nebo na ahaonline.cz

Přečtěte si
pavucinka
7. 11. 2011 • 19:58

to budou nějaké triky, jako ve všem tady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.