Lucie Bílá poté, co se rozhádala s Novou: Oni mi zavolají, nejsou hloupí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá poté, co se rozhádala s Novou: Oni mi zavolají, nejsou hloupí!

Lucce po sobotním skandálu úsměv z tváře nezmizel. Ví, že ji Nova znovu ráda pozve.
Lucce po sobotním skandálu úsměv z tváře nezmizel. Ví, že ji Nova znovu ráda pozve. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Český slavík Mattoni 2010 nepřinesl žádné výrazné změny na prvních pozicích. Byl ale další rozbuškou ve válce mezi Novou a Primou. Lucie Bílá (44) se totiž neudržela a plánovaně promovala v děkovné řeči nedělní finále pořadu Česko Slovensko má talent na Primě. A to vedení Novy pěkně vytočilo. Lucii totiž uvěřilo, že se bude v přímém přenosu krotit, ona ale slib porušila! Na Nově si tak momentálně zavřela dveře. Jenže Bílé je to jedno.

„Chtěla bych poděkovat kamarádu Prachařovi, Honzovi Krausovi a Jaro Slávikovi. Zítra máme finále, bylo by prima, kdybyste se dívali,“ prohlásila v děkovné řeči po předání Absolutního slavíka Lucie Bílá. Hlas se jí v tu chvíli třásl a bylo znát, že je nervózní, jestli to má říci nebo ne. Sama v tu chvíli porušila veškeré dohody.

Nova se hodně bála, že Bílá v přímém přenosu něco provede, a tak ji původně ani na Slavíku nechtěla. Pak si ale uvědomila, že první dáma českého popu prostě na této akci chybět nemůže. A když už Bílá nemohla zpívat, protože si scénář žádal mladší umělce, neodpustila si promování vlastních aktivit v děkovných řečích.

„To, že uznávaná dáma české populární hudby měla potřebu v pořadu oslavujícím českou hudbu a její umělce propagovat své vlastní mimohudební komerční aktivity, je nám líto. Exces ve formě nezákonného skrytého obchodního sdělení v přímém přenosu nedělají ani méně mediálně zkušení umělci. Škoda, že Lucie Bílá nezůstala dámou,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

„To, co jsem řekla, nebylo vůbec nic proti Nově, ale bylo to poděkování za nádhernou příležitost, kterou mi Prima a Jojka daly. Zažila jsem nádherný chvíle a možná i díky tomu mám Slavíka,“ tvrdila hned po skončení přímého přenosu galavečera Bílá. Strach z toho, že si teď na Nově neškrtne, nemá!

„Stačí počkat na nového ředitele. Za moji kariéru se na Nově změnilo spoustu. To, co se děje teď, je nějaká momentální situace. A pochybuju, že by prostě byli tak hloupí, že by si mě jednou zase nezavolali. Tam se spoustu věcí bude měnit, spousta věcí se otočí o několik stupňů,“ okomentovala Bílá aktuální stav na Nově, která je do konce roku bez ředitele a výrazně jí během podzimní sezony klesla sledovanost.

Diváky jí sebrala právě Prima, kde Bílá seděla v porotě soutěže Česko Slovensko má talent. A propad divácké sledovanosti zaznamenal i letošní Slavík. Sledovalo ho 1 550 000 lidí, což je o půl milionu lidí méně než vloni.

Z celé situace kolem vyjádření Bílé v přímém úřenosu Slavíka není nadšený ani jeho pořadatel Jaroslav Těšínský (60). „Mně to nevadilo. Já nevlastním televizi Nova, já dělám pouze Českého slavíka,“ řekl diplomaticky na tiskové konferenci.

Podle našich informací je ale také velmi rozhozený. S Novou si vytrpěl letos na podzim své. Změnila moderátora Slavíka a často zasahovala do scénáře. Nedopadne to nakonec tak, že Slavík bude od příště na Primě? Uvidíme, jednání o novém ročníku začnou podle Těšínského už v lednu.

Tiskovka po Slavících. Lucie má co vysvětlovat, Karel Gott jen mlčel.

Tajemství jejích šatů!

Snad každého v sobotu při přenosu Českého slavíka zarazilo, jak jen to ta Lucie Bílá (44) dělá, že na svých šatech změnila dvanáctku na třináctku, tedy na aktuální počet svých zlatých slavíků!? „Vypadá to složitě, ale je to jednoduché. Lucčiny šaty jsou z kulatých flitrů, které jsou z jedné strany černé a z druhé stříbrné.

Jelikož jsou přišité jen »jedním směrem«, může je tak Lucka převracet, a v podstatě tak měnit barvu svých šatů anebo motivy na nich,“ prozradil zdroj z blízkého okolí novopečené Absolutní slavice.

Moderátor večera Libor Bouček nevěřícně mění číslo na šatech Lucie Bílé.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.