Prima »vykrádá« Novu: Chystá vzkřísit »Lucii a bílo«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Prima »vykrádá« Novu: Chystá vzkřísit »Lucii a bílo«!

Lucie se na nový pořad na Primě těší.
Lucie se na nový pořad na Primě těší.  (Aha! – Martin Hykl)

Televize Prima se rozhodla v jarním schématu vzkřísit nejen bývalou »nováckou« hvězdu Petra Novotného, ale také show Lucie na bílo.

Tu na nesledovanější televizi několik let uváděla zpěvačka Lucie Bílá (43). Teď ji má na své straně Prima a chystá se znovu zaujmout diváky staronovou show.

Už když Lucie Bílá propagovala v přímém přenosu Slavíka na Nově »primáckou« talentovou show, v jejíž porotě seděla, chtěla si naklonit druhou komerční stanici na svou stranu, zvláště pak jejího šéfa Marka Singera (43). A hle, uteklo několik týdnů a v sídle televize finišují přípravy show, kterou ušili Bílé přímo na míru.

„Má jít o týdeník, ve kterém bude Lucie nejen zpívat, ale také zpovídat své hosty,“ řekl deníku Aha! dobře informovaný zdroj.

„Chtěla bych mít pravidelný pořad v televizi,“ naznačovala sama zpěvačka cosi na začátku ledna, kdy odjížděla na dovolenou do Tichomoří. Její show má na Primě v jarním schématu televize konkurovat Česko Slovenské SuperStar 2, která poběží na Nově a na slovenské Markíze.

Prima samozřejmě o novém pořadu mlčí. „O novinkách v jarním schématu se diváci včas dozvědí,“ dočkali jsme se stereotypní reakce z posledních dnů od tiskové mluvčí televize Jany Kocové.

Přečtěte si
destruct
15. 1. 2011 • 18:08

Tak vzhledem k tomu, že Novotný naposledy pracoval několik let pro Primu v pořadu 5 proti 5 a že Lucie Bílá nikdy nebyla žádnou tváří televize, až na letošní Talent na Primě, tak těžko někdo vykrádá Novu, když tyhle osobnosti samy s Novou už dávno spolupracovat nechtějí a volí raději Primu. A ani se jim nedivím, vždyť Nova každého akorát tahá dolů, viz Mareš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.