Herečky z Cest domů: Loučily se s létem až do rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečky z Cest domů: Loučily se s létem až do rána!

Herečky zvolily k rozloučení s létem luxusní podnik v centru Prahy.
Herečky zvolily k rozloučení s létem luxusní podnik v centru Prahy. (hermina.cz)

Šestice hereček známých z populárního seriálu televize Prima Cesty domů se loučily s létem společnou večeří, která se protáhla až do rána!

Jitka Smutná, Miluše Šplechtová, Kamila Špráchalová, Vendula Křížová, Iva Kubelková a Pavla Vitázková se rozhodly rozloučit s létem ve velkém stylu, a tak si uspořádaly přepychovou párty v centru Prahy na střeše hotelu U Prince, odkud je unikátní výhled na historické centrum metropole.

Dámskou jízdu doplnila také majitelka cestovní kanceláře Iríny tours Sotira Korecká. Díky ní tak mělo loučení s prázdninami tu správnou příchuť. Její přítomnost totiž oblíbeným herečkám z primáckých Cest domů připomněla olympskou riviéru, kde díky ní strávily nezapomenutelné chvíle poslední víkend v červnu.



A dovolená se jim líbila natolik, že si slíbily, že se příští rok ve stejnou dobu opět v Řecku sejdou. Datum už mají dokonce poznačené v nových diářích, které jim darovala Kamila Špráchalová. „Chtěla jsem holky něčím obdarovat a objevila jsem malé diářky, do kterých jsem poznačila datum příští společné dámské jízdy – dovolené. A, jak vidím, holky to potěšilo,“ řekla.

Jediný, kdo váhal datum potvrdit, byla Iva Kubelková, protože ji tou dobou čekají státnice na vysoké škole, kterou studuje. Nakonec se ale nechala zlákat a přikývla. Šestice hereček pak vzpomínala nejen na léto, ale i historky z natáčení či divadelního zákulisí. Všechny se těšily na fotky prvního vnoučka Jitky Smutné, který se začátkem srpna narodil a jmenuje se František. Kamila s Ivou pak vyprávěly o svých ratolestech a jejich prvních dnech ve školních lavicích.

Příjemný večer, u kterého díky přítomnému pianistovi nakonec nechyběl ani zpěv, ukončil až pražský Orloj ohlašující pár hodin po půlnoci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.