Gabriela Gunčíková po SuperStar: Mám prázdné kapsy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Gabriela Gunčíková po SuperStar: Mám prázdné kapsy!

Gábina Gunčíková se slávy nedočkala
Gábina Gunčíková se slávy nedočkala (Aha! – Marek Pátek)

Sen Gabriely Gunčíkové (18) se několik týdnů po finále druhé řady Česko-Slovenské SuperStar rozplynula. Soutěž jí slávu nepřinesla a je finančně závislá na rodičích.

Ještě v červnu patřily Gábině dva dny týdně v hlavním vysílacím čase nejsledovanější televize. Dnes už si na ni nikdo nevzpomene. Ráda by si pořídila vlastní byt, ale vypadá to, že ještě dlouho zůstane na krku svým rodičům. „Moc honorářů nedostávám, většinou mám prázdné kapsy,“ přiznala Gunčíková serveru Cas.sk

Po skončení SuperStar si rychle musela odvyknout od drahého oblečení, v němž se v televizi předváděla. V takovém luxusu si už nežije. „Nechci od rodičů peníze na oblečení a podobné věci. Vím, že si to potom budu muset odpracovat,“ dodala dívka snící o kariéře zpěvačky, která si kapesné musí odsloužit praním a žehlením…

Vlastní domácnost si však rozhodně nemůže dovolit, i když její budoucnost ještě před dvěma měsíci vypadala velmi nadějně.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.