Petr Vágner z Ordinace: Pomáhal Aragornovi u soudu s dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Vágner z Ordinace: Pomáhal Aragornovi u soudu s dětmi!

Petr byl korunním svědkem.
Petr byl korunním svědkem. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Petr Vágner (33) alias záchranář Radim ze seriálu televize Nova  Ordinace v růžové zahradě 2 vypovídal u soudu. Byl totiž korunním svědkem slavné bitky taxikáře přezdívaného Červená Karkulka s řidičem »Aragornem«, během níž došlo na pěsti a útok mečem.

„Kolem té potyčky jsem na Vinohradech projížděl. Nejprve jsem si myslel, že se tam něco natáčí. Soudkyni jsem prostě řekl, co jsem viděl,“ sdělil deníku Aha! Vágner, který se před svojí výpovědí u Obvodního soudu pro Prahu 2 seznámil právě s »Aragornem« a jeho rodinou.

„Překvapilo mě, že má dvojčata a že tam s nimi jeho přítelkyně přišla. Krátce jsme si povídali,“ prozradil nám sám dvojnásobný otec Petr, který si také uplakané pětiměsíční holčičky Petrušku a Michalku pochoval.

Soud celý případ, v němž je stíhán jen taxikář (z trestného činu nebezpečného vyhrožování, výtržnictví a poškozování cizí věci), odročil na září.

Aragorn versus Červená Karkulka: Jak to bylo?

Bitka taxikáře s šíleným šermířem se stala loni absolutním hitem internetu a vžil se pro ni název Aragorn versus Červená Karkulka. Petr N. v mercedesu zastavil u krajnice, protože se udělalo špatně jeho těhotné přítelkyni.

Šofér taxíku za ním zatroubil, což napomenutý »ocenil« zdvižením prostředníčku. Oba se pak do sebe pustili. Taxikář rozbil svému soupeři sklo. Ten nato vytáhl z kufru repliku meče, sekl ho přes ruku a také mu rozbil sklo na jeho octavii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.