Petr Vágner jde k soudu! Jako korunní svědek v kauze šermíře Aragorna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Vágner jde k soudu! Jako korunní svědek v kauze šermíře Aragorna!

Petr Vágner
Petr Vágner (TV Nova)

Herce a moderátora Petra Vágnera (33) předvolal soud pro Prahu 2 jako korunního svědka v procesu s taxikářem, který se loni v Praze dostal do potyčky s řidičem mercedesu.

»Dročkař« Patrik D. (32) na něj zaútočil pěstmi, Petr N. (43) pro změnu vytasil meč! „Soud je ve čtvrtek. Mám z toho divný pocit...,“ řekl deníku Aha! Vágner.

Celá událost se odehrála loni v říjnu na Vinohradské ulici v Praze a Vágner potyčku mezi taxikářem a druhým řidičem, jenž si podle Tolkienova Pána prstenů říká Aragorn, viděl na vlastní oči. Právě totiž projížděl ve svém terénním volkswagenu kolem.

Druhý den pak Petr zážitek podle informací Aha! zprostředkoval posluchačům ve vysílání Frekvence 1, kde moderuje ranní show. Hned nato reagovala policie a předvolala herce jako svědka.

Z toho, že je korunním svědkem celého případu, je překvapený. „Nechci k tomu před tím soudem nic říkat,“ dodal představitel záchranáře Radima Nováka z Ordinace v růžové zahradě 2.

„Taxikář je obviněn hned z několika trestných činů. Nebezpečného vyhrožování, výtržnictví a poškozování cizí věci,“ oznámil žalobce pro Prahu 2 Tomáš Bláha. Šermíř Aragorn nijak stíhán není.

Aragorn vs. Červená Karkulka: Tak to tenkrát bylo...

Bitka taxikáře s šíleným šermířem se stala loni absolutním hitem českého internetu a vžil se pro ni název Aragorn versus Červená Karkulka. Petr N. v mercedesu zastavil u krajnice, protože se udělalo špatně jeho těhotné přítelkyni.

Šofér taxíku za ním zatroubil, což napomenutý »ocenil« zdvižením prostředníčku. Oba se pak do sebe pustili. Taxikář rozbil svému soupeři sklo. Ten nato vytáhl z kufru repliku meče, sekl ho přes ruku a také mu rozbil sklo na jeho octavii.

Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.