Manažer Bartošové: Moje snaha byla k ničemu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Manažer Bartošové: Moje snaha byla k ničemu!

Richard Dušák to s Ivetou myslel dobře... ale utekla mu do Itálie!
Richard Dušák to s Ivetou myslel dobře... ale utekla mu do Itálie! (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, David Kundrát)

Iveta Bartošová (45) už nevěří českým psychiatrům a odjíždí se léčit do Itálie. Alespoň takhle to vymyslel její přítel Domenico Martucci (34). Manažer Richard Dušák považuje jejich spolpráci za ztrátu času...

Jak se na zahraniční léčbu labilní zpěvačky tváří čeští lékaři? Její osobní psychiatr nevěřícně kroutí hlavou.

„Já to raději nebudu komentovat,“ řekl deníku Aha! osobní psychiatr Bartošové Pavel Doubek, který z toho očividně není nadšený. Spokojený není ani manažer Richard Dušák.

„Jsou to samozřejmě dva dospělí lidé, záleží na nich, jak se rozhodnou. Není to na mně, ale jestli odjedou, není se už vlastně o co starat,“ řekl Dušák den po propuštění Ivety z blázince.

„Já jsem pro ni dělal čtyři měsíce, které byly k ničemu. Ona nemá v tuhle chvíli chuť, takže je to zbytečné. Teď to není práce pro uměleckou agenturu, ale pro psychiatra,“ dodává Ivetin manažer.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
turbulence
27. 6. 2011 • 15:01

Bartoška je vypatlaná palice at se uchlastá v té italské špíně hovado vožralí s fetovaný dementka a to jsem slušný kdy puž dostane rozum kráva!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.