Martucci se kaje: Nevěděl jsem, že je alkoholička. Přestaň brát prášky, radil jsem jí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martucci se kaje: Nevěděl jsem, že je alkoholička. Přestaň brát prášky, radil jsem jí

Iveta Bartošová a Domenico Martucci.
Iveta Bartošová a Domenico Martucci. (Aha! – David Kundrát)

Italský »hrabě« Domenico Martucci nesouhlasí s předčasným propuštěním Ivety Bartošové z psychiatrické kliniky. Její stav je podle něj velmi vážný a měla by postoupit intenzivní léčbu, protože jí jde o život…

Domenico Ivetu na klinice navštívil ve středu ráno, kdy se její stav lehce zlepšil. Na převoz domů však podle něj ještě nebyla připravená. „Bohužel musím říci, že nikdo nesouhlasí s její volbou. Přesvědčoval jsem ji, aby na klinice ještě pár dnů pobyla. Myslel jsem, že jsem ji přesvědčil, ale odpoledne, kdy už jsem byl na cestě do Brna na vystoupení, mi volal manažer Richard Dušák, že Iveta odešla.“ řekl Ivetin milenec serveru Super.cz

Iveta dorazila na kliniku ve velmi vážném stavu. „Doktor Doubek doslova řekl, že jsme ji přivezli za pět minut dvanáct. Stačilo málo a pak by možná došlo až k tomu nejhoršímu,“ dodal Martucci.

Zpěvačku k hospitalizaci podle něj přiměl příslib, že se odjede léčit do Itálie. Domenico se ale obává, že cestu do zahraničí v současném stavu nezvládne. „Iveta je strašně, strašně moc citlivá. A kvůli citlivosti pak dělá hlouposti, nezvládá rozhovory i práci, a to není dobré,“ řekl otevřeně o Bartošové.

Potvrdil, že jejím největším nepřítelem je stále alkohol, který poznamenal i její skandální vystoupení na Staroměstském náměstí. Tehdy si Iveta dopřála více, než své dvě skleničky vína a upadla do depresí. „Nebyly to jen dvě skleničky vína. Pila i rumy a další věci. Rozhodně se potřebuje léčit, protože jí už jde o život,“ bojí se Ivetin hrabě.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Špatný psychický stav Bartošové je ale pravděpodobně i jeho zásluhou. Domenico ji totiž doporučil, aby přestala užívat předepsané léky.

„Musím přiznat, že je to možná moje vina. Když jsme se spolu totiž začali vídat, řekl jsem jí, aby ty léky přestala brát, protože nejsou zdravé. V tom jsem udělal chybu, nejsem doktor. Nevěděl jsem navíc, že může mít takové problémy s alkoholem a že ty léky jí pomáhaly vystříhat se pití,“ kaje se Martucci.



Autor:  cam

Přečtěte si
widder1968
24. 6. 2011 • 10:37

chtel akorat schrabnout od ni prachy a zdrhnout je chudej hrabe hehe : nikomu nejni pomoci. akorat se predvadeli na prime az to bolelo..

repro
23. 6. 2011 • 22:19

on ji nemůže pomoci, vůbec nechápe princip té nemoci.

quonex
23. 6. 2011 • 20:46

Každý nemá dar psychické síly, aby překonával každodenní potíže. V každém případě, ať je to jak chce, všechna čest. poprala jste se s tím velice dobře a přeji Vám jasnou mysl a sílu.

fiat
23. 6. 2011 • 17:44

psychiatři mohou pomoci jen minimálně, sotatní je na člověku. Měla by se snažit být schopna přijímat realitu a to je přibývající věk a změny,které to přináší. Ženy,které to nesvedou a podvádějí operacemi se jen zesměšňují. Jak si vážit někoho, kdo se jen prohlíží v zrcadle a myslí,že to je alfa omega a nic jiného není zapotřebí než vypadat? Ono by envadilo bříško, ani vrásky, kdyby byla silnou osobností, která si umí zachovat půvab, váží si sama sebe a záleží ji na synovi. Nejen řečima ale skutky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.