Iveta Bartošová: Za moje problémy může matka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iveta Bartošová: Za moje problémy může matka!

Iveta se sestrou Ivanou a matkou Svatavou.
Iveta se sestrou Ivanou a matkou Svatavou. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Labilní zpěvačka Iveta Bartošová (45), která našla útočiště v Itálii, vidí jako příčinu všech tragédií svého života vlastní matku Svatavu (72).

Svůj špatný psychicky stav přisuzuje poměrům, které v její rodině vládly. Iveta se cítí být poznamenaná tím, že dětství strávila ve stínu své stejně staré sestry Ivany. „Máma mi dala najevo, že vlastně nepatřím do rodiny, byla jsem druhá z dvojčat. Ta nechtěná,“ svěřila se Bartošová magazínu Dnes.

Celý život je pro ni jeden velký boj a matčina výchova měla za následek její nízké sebevědomí a neustálý pocit viny. „Měla jsem těžké narození. Po porodu jsem byla vlastně mrtvá. Nebilo mi srdce,“ popsala Iveta svůj tragický příchod na svět.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Kvůli nepřístupnosti matky se naučila potlačovat vlastní pocity a nemohla o nich veřejně mluvit. K jejich udobření nedošlo ani ve chvílích, kdy Iveta potřebovala pomoc.

Babička dala před Arturem přednost rajčatům...

„Často jsem ji prosila, ale nikdy nepřijela, protože není schopná nastoupit do autobusu nebo do vlaku,“ řekla o matce pocházející z venkova a dodal bizarní historku: „Jednou měl Artur těžkou chřipku, já musela na koncerty, ale ona řekla, že má ve skleníku rajčata a že by je neměl kdo zalívat. Rajčata byla přednější.“



Přečtěte si
qw.s321
3. 7. 2011 • 16:33

Odborníků je v Čechách spousta a dobrých, ale když labilní člověk nechce pomoc tak mu nepomůžou, to netřeba svádět na doktory.

qw.s321
3. 7. 2011 • 16:28

Proč stále tvrdíte, že Štaidl nemá právo rozhodovat???!!!Jednou je to otec a hotovo,je tu jistý právní řád a co chce Artur je jedno-není plnoletý-rozhodují rodiče!! Z predchozího manželství má děti tři. A když mluvíte o nezodpovědném otci, tak jak rozumná je matka-vlezla do postele ženatýmu se třemi dětmi, pak od něj utekla, pak chlastala, zabíjela se, kupa milenců,kosmetiky, léčeben a jako vrchl tu kluka nechá a zdrhne-no co to je za matku?

annahradecek
3. 7. 2011 • 13:35

Docela hodně výborných muzikantů bralo drogy. Presly,Jackoson, Koben,Janice Joplin.Umřeli mladí, nezvládali svoji slávu, svůj soukromí život. Uváděla jsem i MM a Dianu, která trpěla bulimií. Všichni mají jednu společnou vlastnost a to senzibilita a malá odolnost vůči stresu. Můžou to být skvělí lidé, ale hladina hormonů je jiná a vše více prožívají a se zklamáním se samozřejmě hůře vyrovnávají. Jen hkloupý člověk je odsuzuje a uchyluje se k cynismu a urážení.

annahradecek
3. 7. 2011 • 13:30

Českých odborníků? Poznal jsi prosím někdy nějaké? Jestli ano, napiš kde. Tohle může napsat jen někdo, kdo nemá zkušenosti a neví co je tady také možné.

annahradecek
3. 7. 2011 • 13:28

Mám tatínka , který odpovídá popisu Ivetiny maminky. Nemá smysl očekávat, že někdy dostanete něco, co v tom člověku není. Nemůže vám dát to, co nemá. Cit je v nás obsažen v různé míře a jsou v tomto směru mezi námi i invalidé.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.