Iveta Bartošová s milencem v Itálii: Takhle se »léčí« z depresí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová s milencem v Itálii: Takhle se »léčí« z depresí!

Iveta s Domenikem si po jídle dopřáli doutník. Ital ho zpěvačce ještě podržel způsobem, jakým se obvykle předává cigareta marihuany. Oba se tomu zasmáli.
Iveta s Domenikem si po jídle dopřáli doutník. Ital ho zpěvačce ještě podržel způsobem, jakým se obvykle předává cigareta marihuany. Oba se tomu zasmáli. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Slunce, moře, vybrané delikatesy a hlavně žhavý sex! Takovou »léčbu« by si dal líbit každý! I když ošetřující lékař, manažer i přátelé Ivety Bartošové (45) nad jejím náhlým úprkem zdvíhají varovný prst, zpěvačka se na jihu Itálie po boku hraběte Domenika Martucciho (34) cítí jako ryba ve vodě. A úplně zapomněla na to, že se sem přijela léčit.

„Od problémů člověk neuteče, vozí si je s sebou. Jenže to v Ivetině případě neplatí. Tlak, kterému čelila v Česku, tady zmizel. Moje láska je jako vyměněná,“ pochvaluje si Martucci, který si včera odpoledne přivezl zpěvačku do města Peschici, kde jeho rodina vlastní městský palác.

Pravidelný denní režim, budíček a psychoterapie Bartošová vyměnila za vášnivé polibky, romantické procházky po pobřeží a kulinářské orgie. Hrabě totiž dobře ví, že láska prochází žaludkem.

„Po cestě jsme se zastavili v Pescaře, kde jsem Ivetu vzal do mé oblíbené restaurace na výtečné jehněčí. Kromě něj jsme ochutnali taky chilli papričky v oleji. Ale ustáli jsme to,“ směje se Martucci, který už se nemůže dočkat, až s Ivetou stráví žhavou noc ve svém sídle.

O tom, že se zpěvačka na jihu bude léčit ze svých splínů a psychických problémů, ale zatím nepadlo ani slovo. „Ivetě tu doktora najdu, už vím o Češce, která tu pracuje a mohla by Ivetě pomoct,“ brání se hrabě, který ale zatím jako jedinou účinnou terapii razí léčbu láskou a sexem.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Šimi zůstal stát před dveřmi

Odjezd Ivety Bartošové (45) vyděsil i jejího spolupracovníka Jarka Šimka (37). Ten krátce předtím, než Iveta vyjela na cestu, dorazil do její uhříněvské vily, aby jí nápad rozmluvil.

„Vrtalo mi to hlavou. Že chce odjet do neznáma, za lidmi, které vůbec nezná. Navíc s Domenikem není dlouho. Od té doby, co je s ním, to jde s její prací a spolehlivostí ke dnu,“ řekl Nedělnímu Aha! Šimek.

V Uhříněvsi ale nepochodil, zpěvačka mu ani neotevřela. Pak mu alespoň zvedla telefon. „Zjevně jsem ji probudil, ani mě nepustila dál. Zněla klidně a vyrovnaně a vysvětlila, že to jinak nejde, že tam odjet musí, alespoň na čas,“ dodal Šimek.



Přečtěte si
hejhej
27. 6. 2011 • 10:42

Na Gargánu tráví s Ivetou i fotografové z AHA,aby,jak řekl "hrabě" ji nikdo nepronásledoval z bulváru.Proto se tak nechtěně a otráveně na fotkách kření.Ubozí jsou oba dva.On taky normální chlap by si s tou prochlastanou blbou nic nezačal.

laura666
26. 6. 2011 • 23:30

TÍM, ŽE JSTE SI PROTRPĚLI MŮJ LAPS LOCK A MÁ SLOVA - JSTE UDĚLALI PRO IVETU KONEČNĚ NĚCO DOBRÉHO... SICE JSTE JISTĚ ČETLI, ALE NA MNE NEREAGOVALI- TÍMTO IVETA A DOMENICO UŽ BUDOU MÍT MÉNĚ Z VAŠICH PĚNĚZ /každou Vaší reakcí na článek oni inkasují 50 haléřů/ - A TÍM MÉNĚ NA CHLAST PRO IVETU, SRANDIČKY Z DOVOLENÉ A PR PRO SPASITELE DOMENIKA. JSEM RÁDA, ŽE ČEŠI NEJSOU AŽ TAKOVÍ PITOMCI JAK SE O NÁS ŘÍKÁ. Přeji všem pěkný den i následující týden. Laura

laura666
26. 6. 2011 • 22:40

JO, A POZDRAV NA SLOVAČI

vochomurka
26. 6. 2011 • 21:58

ja ťa mám na háku, ale hlavne vypni si Caps Lock

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.