Bartošová o svatbě s Pomejem: Byl to jen film z jeho produkce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová o svatbě s Pomejem: Byl to jen film z jeho produkce!

Ivera Bartošová a Jiří Pomeje jsou od pátku manželé.
Ivera Bartošová a Jiří Pomeje jsou od pátku manželé. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Alexandr Malachovský, ara)

Vztah s Jiřím Pomeje (46) je údajně hlavní příčinou finančních potíží Ivety Bartošové (45). Dnes s odstupem přiznává, že jejich svatba byla jen divadlem pro média. Přesto na ni ráda vzpomíná…

Iveta tvrdí, že na své finance si před Jiřím Pomeje dávala pozor. Zkrachovalému producentovi se přesto podařilo její konto zruinovat. „I když jsem mu nedávala možnost, aby se k mým penězům dostal, on přesto způsobil problémy,“ řekla Bartošová magazínu Dnes.

Pak na ni přišly velké úzkosti, protože chtěla uchránit dům a Artura. „Stáhnul mě za sebou dolů, do velkého mínusu,“ dodala Iveta, jíž kvůli dluhům hrozil azylový dům.

Za dva roky s Pomejem je vděčná, přestože od počátku tušila, že se stala jeho obětí. „Už před svatbou jsem věděla, že je všechno špatně, akorát to bylo moc rozjeté. Pro Jirku to byl takový film, který si sám zprodukoval, ve kterém si zahrál hlavní roli, a já se chtěla jednou v životě vdát jako normální ženská. Zažít něco krásného, někomu se odevzdat,“ hájí Iveta své špatné rozhodnutí.

Dalo by se to srovnat s princeznou Dianou…

Pomeje společným vztahem živil média a Iveta tak údajně nemohla včas udělat radikální krok. „Mívala jsem sociální fóbie, protože za mým autem jezdili paparazziové. Předháněli se, málem jsem bourala. Dalo by se to srovnat s princeznou Dianou,“ hledá Iveta pro svůj osud zajímavý předobraz.

V dobrém vzpomíná také na vztah s Ladislavem Štaidlem, i když byl po celých společných 13 let ženatý s jinou ženou. „Problém vznikl, protože jsem si jako jediná žena dovolila od pana Štaidla odejít,“ odhalila příčinu jejich sporu. Dnes už se s ním snaží vycházet v dobrém: „Jsem šťastná, že se poslední dobou začal o Artura starat, že mu koupil tenisky nebo mikiny.“

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
joz.ne
19. 7. 2011 • 23:12

Tak proč jsi ho tak přesvědčivě hrála ? Předváděla ses úplně stejně jako on -tanec "tělo na tělo", tvrzení zrovna od tebe Bartoško: " že štěstí si nenencháte od nikoho vzít" ? Jso úplně stejná komediantka jako POmeje, ne-li větší ! Chudák Štaidel, že s tebou musí mít pořád něco společného-čili péči o Artura, protože od tebe a podobných blbek radši dál !

knkn
9. 7. 2011 • 20:01

Přečtěte si rozhovot s Ivetou v časopise Glanc, kde je na titulní straně.Téměř cituji" " Mluví o tom, že jediný, opravdový osudový muž je Dminoco, ted už to ví!! Domenicovi rodiče z ní byli nadšeni a Domenicovi řekli, "že ona je ta pravá" !! "Vždycky se prý bránila dalšímu dítěti (není dlouho co po něm toužila s Pomejem,byla údajně těhotná, údajně potratila),ale teď by si moc přála porodit Domenicovi děťátko" !! Když přišla na zámek a byly tam vyvěšeny obrazy mnoha předků, cítila, že ji přijali" "Doma má problémy se spaním, ale na zámku spávala jak mimino" ! S domenicem se zná již dlouhou dobu,- 5.let. On ji vždycky zvával na večere, ale ona se vždycky vymlivila" nezlobte se pane Dominico, dneska to nejde" - v tomto případě tedy by se měli s Domenicem domluvit co říkat, protže ten tvrdil, že že spatřil Ivetu pouze třikrát a až napotřetí se odhodlal ji oslovit a pozvat na večeři! Ale nestihla jsem článek dočíst celý,tak mě možná nějaká zajímavost unikla.

qw.s321
5. 7. 2011 • 16:46

Hallelůůůůůůůůůůůůůjah

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.