Bartošová se zbláznila: Pravost facebookového profilu dokazuje tři měsíce starým videem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová se zbláznila: Pravost facebookového profilu dokazuje tři měsíce starým videem!

Iveta Bartošová si asi neuvědomuje, že čas letí...
Iveta Bartošová si asi neuvědomuje, že čas letí... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

VIDEO Iveta Bartošová (45) se po odjezdu do Itálie snaží komunikovat se svými fanoušky. Zvolila ovšem dost podivný způsob, jak je přesvědčit o tom, že na ně nezanevřela. A už zítra se těště na EXKLUZIVNÍ video přímo z Itálie!

Na Facebook umístila video, kde společně s Arturem zdraví své fanoušky. Problém je v tom, že jej natočila už před třemi měsící, kdy byla úplně v jiné životní situaci, než nyní. Tehdy ještě neměla ponětí o svém pobytu v blázinci ani vztahu s Domenicem Martuccim...

Pokud má video fanoušky přesvědčit o tom, že je Iveta na dobré cestě, minulo se účinkem. Zpěvačka na něm slibuje »pravdivou pravdu« a v nesouvislém projevu říká: „A já s vámi… budu… komunikovat. Mám vás… ráda. Ahoj… těším se… čau.“

A už zítra ráno vám přesně v 8hodin přineseme na stránkách Ahaonline.cz EXKLUZIVNÍ video Ivety Bartošové a Domenica Martucciho z Itálie!

Podívejte se na Ivetin »falešný« důkaz!

Video se připravuje ...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
annahradecek
5. 7. 2011 • 17:58

Který pohlavár milý Bublane? Ono jich je v Parlamentu u baru dosti..... tací tam opravdu nepatří, protože tvoří zákony anebaví nás zpěvem. /víno zpěv ženy a politika? tak to asi ne,že?/ Dle toho to nakonec i vypadá a tady ty reakce. Pilo a pije jich hodně ale nejsou tak hezcí, to je problém. Špinarová spadfla i do kontejneru,když vyhazovala odpadky. Představte si, že by se toto stalo Ivet. To aby se oběsila,že? Byla pokud vím několikrát první v anketě Zlatý Slavík.

hejhej
3. 7. 2011 • 19:58

O Špinarovou se neotírej a hlavně nepřirovnávej k Ivetě.Špinarová nepodávala v době,kdy pila žádné dementní rozhovory.Přestala pít a plní sály,navíc nádherně zpívá,což se o ječidlu Bartošové nedá říct.Nevím o nikom,kdo by se na vystoupení potácel a padal a pak podával nesmyslné rozhovory.V tom je Bartošová určitě jednička.

laura666
2. 7. 2011 • 00:07

která si udělá dítě se starým dědkem v našem soubiznisu...a pak už může jen vyvádět co hrdlo ráčí.........

laura666
2. 7. 2011 • 00:00

která si udělá dítě se starým dědkem v našem soubiznisu...a pak už může jen vyvádět co hrdlo ráčí.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.