Iveta Bartošová: Návrat z blázince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Iveta Bartošová: Návrat z blázince!

Iveta se jen těsně minula s Arturem. Doma ji přivítala kamarádka, která se stará o syna a dům.
Iveta se jen těsně minula s Arturem. Doma ji přivítala kamarádka, která se stará o syna a dům. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Zásadní zvrat v hospitalizaci Ivety Bartošové (45)!

Zatímco ještě včera odpoledne byla média plná zpráv, jak se zpěvačka v otřesném stavu dává dohromady na psychiatrické klinice na Karlově náměstí v Praze, Iveta už byla doma!

Z kliniky tajně odjela sama taxíkem a doma v Praze-Uhříněvsi na ni nečekal syn Artur (14) ani milenec Domenico Martucci (34). První se toulal s kamarády po Uhříněvsi, druhý přijel až o něco později.

Že Ivetu pustí tak brzy, nepředpokládal nikdo. Bartošové úprk domů nečekal ani italský hrabě Domenico Martucci (34), který se včera dopoledne snažil Ivetu na klinice navštívit.

Zpěvačka však podle staniční sestry neměla povolené návštěvy. „Žádné návštěvy nepřijímá, má klidový režim,“ tvrdila, a tak hrabě před polednem kliniku opustil.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Když Iveta kolem patnácté hodiny kliniku opouštěla, šlo o překvapení pro všechny. Zvláštní je, že si Iveta na cestu objednala taxíka. Přestože při odchodu v náruči svírala obří kytici růží, které jí tam zřejmě nechal Martucci, domů zpěvačku nevezl.

O neplánovaném odjezdu asi nevěděl ani Ivetin syn Artur (14), který se v době, kdy maminka přijela domů, producíroval po uhříněveském náměstí. Jen těsně se přitom minul s taxíkem, který přivážel zpěvačku. Spekulace, že je v současné době na škole v přírodě v zahraničí, se tak ukázaly stejně nepravdivé jako ty o katastrofickém stavu Bartošové.




Přečtěte si
budhappy
16. 8. 2011 • 09:30

Konečně jsem si našla diskuzi kam můžu své dojmy o téhle osobě napsat a je mi jedno, jak mi na to kdo bude reagovat, protože tohle je už je strašné! Jednou je v pohodě jezdí si s tím jejím do Itálie a najednou už je zase v blázinci? A koho to zajímá? Tak ať je, když se neumí o sebe postarat! Kdyby to šlo zakázala bych aby se o ní vůbec psalo, protožetohle není normální! Má syna a nepřijde mi, že by se o něj nějak starala! Ano, neznám ji, stejně tak jako všichni co sem píšou, takže nemůžu zase napsat, že se o nějak nestará, proto píši, že mi přijde! Ta by se měla nejprve jít pořádně lěčit než něco vůbec vypustí zase něco do světa! Já ji jednou někde potkat, tak ji asi trefím, protože mám na ni a na to jak se o ní furt píše Iveta je v blázinci, měla nehodu a zase pije, byla schoulená a zabalená v dece a co nám je k sakru potom? Plno lidí mívá nehody a jsou v pohodě! Před pár dny měla moje sestra a je dobrá a vůbec se nechoulila v dece na sedačce! Možná je to o člověku, ale o tomhle člověku by se mělo přestat psát! Možná mi tu někdo napíše, tak si to nečtěte když na to máte nervy, nikdo vás nenutí, ale když to vidíte, tak si řeknu co zase ta kráva má, že se o ní píše?? Tak to je konec, mohlo by toho být víc, ale už za tohle budu možná některými lidmi ukamenována a je mi to fuk!!

darunka
23. 6. 2011 • 18:57

jak blesk a aha poskodil Ivetu o nepravdivych informacich jen aby se vytisk dobre prodaval!!!! zazalovala bych je!!!!

fiat
23. 6. 2011 • 17:22

Psychiatři umějí jen napsat prášky na uklidnění, nebo spíše na zpitomění. Někomu vyperou hlavu docela.Člověk si musí vždy pomoci sám. Když je vám nejhůře,jste vždycky sami, tak to je....Iveta si musí dávat pozor na faleš a přetvářku.Obávám se,že to by jui mohlo sejmout. Když mjá někdo pěnu u pusy a řve, tak je to "blázen", ale jsou také duševní onemocnění ne tak zjevná a složité poruchy osobnosti. Psychiatra by neměl dělat ten, kdo na to nemá. Špatný instalatér vám pokazí jen odpad, ale tady se jedná o člověka a také o jeho blízké.....

verun1989
23. 6. 2011 • 17:11

Oni si ji tam nenechali?????

widder1968
23. 6. 2011 • 14:23

Me se zda, ze je to ceska Ami Winehouse... ta taky porad chlasta a je pod drogama. viz koncert v Belehradu jak tam kvala a hazele mikrofonem.. tahle at se radsi nikde neukazuje. ten jeji syn je taky des.. a tlustej. ze se nikdo o nej nestara?? V nemecku uz by ji ho vzali a dali do domova

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.