Bartošová je opět na dně! Sledujte jejích 15 pádů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová je opět na dně! Sledujte jejích 15 pádů!

Bartošová byla ještě před několika dny šťastná, po návratu z dovolené začala »bláznit«
Bartošová byla ještě před několika dny šťastná, po návratu z dovolené začala »bláznit« (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Iveta Bartošová (45) skončila kvůli svým psychickým problémů v blázinci. Podívejte se na její životní příéběh, v němž jedna tragédie stíhá druhou...

Do pražské psychiatrické léčebny na Karlově náměstí ji nechali v pondělí večer zavřít její dva nejbližší – milenec Domenico Martucci (34) a manažer Richard Dušák. Informaci o zpěvaččině hospitalizaci potvrdil i její ošetřující lékař Pavel Doubek.

„Jestli se ptáte, zdali je Iveta v léčebně, mohu říct, že je,“ řekl deníku Aha! psychiatr. „Byla v tak zbědovaném stavu, že hospitalizace byla jediné možné řešení. Její psychický i fyzický stav byl velmi vážný,“ dodal manažer Richard Dušák.

Prohlédněte si v galerii 15 pádů Ivety Bartošové!

Jediný, kdo zprvu váhal, jestli Ivetu na psychiatrii umístit, byl její přítel Domenico. „Nejdříve si myslel, že ji z problémů dostane sám, ale když ji po příletu uviděl, uznal, že je hospitalizace nutná,“ tvrdí Dušák. „Sama už to nemohla zvládnout. V tom mě nakonec její přítel podpořil,“ popisuje stav Bartošové.

„Ivetu jsem včera viděl. Teď není dobré mluvit o tom, co všechno se kolem ní děje,“ krčil rameny včera ráno Martucci. To už ale byla jeho láska nejméně dvanáct hodin umístěna na psychiatrické klinice Univerzity Karlovy v Praze na Karlově náměstí.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Jen domácí péče už bohužel nestačila, bylo zcela zbytečné protahovat její utrpení. Museli jsme udělat zcela jiný krok. Pro Ivetu bude nejlepší intenzivní péče v léčebně,“ myslí si její psychiatr, nedokázal však odpovědět na to, jak dlouho si pacientku na klinice ponechá. „To je předčasná otázka, vše se bude odvíjet od jejího zdravotního stavu a formy léčení,“ říká Doubek.

A co vlastně bylo tím zlomem, kdy Iveta musela vyhledat pomoc? Co se v pondělí večer stalo? Pokusila se opět spáchat sebevraždu, nebo se předávkovala léky? Či snad požila mnoho alkoholu. „Jsem vázán lékařským tajemstvím, proto se mě neptejte, co přesně se stalo,“ tvrdí Doubek.

Každopádně v  psychiatrické léčebně není labilní zpěvačka poprvé – její poslední léčení probíhalo před čtyřmi lety v psychiatrickém ústavu v Kroměříži, kde strávila téměř čtyři měsíce.



Přečtěte si
zadnice
23. 6. 2011 • 09:28

Vypadá to na konec kariéry.

dannaa
22. 6. 2011 • 19:38

To je dobře, že je v léčebně.

limak007
22. 6. 2011 • 16:59

Kdo ví, jak skončí on,

qw.s321
22. 6. 2011 • 14:48

No jo Iveta, hlava v oblacích a rozum v pr.deli Měla by brnknout Pomejemu, ten jí poradí, s dluhy má letité zkušenosti. Nebo musí hrabě prodat ňakou tu ruinu

hejhej
22. 6. 2011 • 13:42

Iveta nepracuje,chlastá,zkrášluje a vše na dluh.Základní vzdělání má a spočítat si příjem a výdej by měla umět.Jenže ona celý život spoléhá na druhé,aby za ni vše řešili.Proto odpadavá od ní jeden spolupracovník za druhým.Nikdo pro ni nebude pracovat za opilecký úsměv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.