Spor Ivety Bartošové s matkou rozdělil čtenáře: Na čí straně je vina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spor Ivety Bartošové s matkou rozdělil čtenáře: Na čí straně je vina?

Iveta se s rodinou stýká jen výjimečně...
Iveta se s rodinou stýká jen výjimečně... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Článek o vztahu Ivety Bartošové (45) k její matce Svatavě (72) rozvířil mezi čtenáři Ahaonline.cz bouřlivou diskuzi. Jaké jsou skutečně v jejich rodině vztahy? Čtěte názory z okolí Ivetina rodiště!

Bartošová si postěžovala, že za vše zlé ve svém životě »vděčí« matce, která jí připravila nešťastné dětství. Lze tím ale opravdu ospravedlňovat její labilní psychiku? Iveta má své zastánce i odpůrce…

K. Osička z Frenštátu pod Radhoštěm, jehož syn byl údajně Ivetiným spolužákem, tvrdí, že Iveta mluví pravdu: „Svatava nikdy nejevila zájem o vnuka. Nikdy se nezeptala, jak se mu vede. Museli se starat cizí lidé, ne rodiče. Tak vám pěkně za takovou povedenou rodinu děkuji. Ji potřebovali jenom na peníze ty jim nesmrděly nikdy,“ píše v diskuzi.

Opačné stanovisko ovšem zaujala čtenářka s přezdívkou keiti: „Ta už neví co by nakydala na kohokoliv. Znám Ivetu i Ivanu, jsou to spolužačky, ale to co napsala, mě fakt naštvalo.Chudák její mamka je z těch jejích kydů na zhroucení. A kdo je z Frenštátu, tak ví, jak to je. Ivetka měla vždycky nosánek nahoru. Kam to nyní dopracovala,za to si může především sama.“

Za pravdu jí dává i vrstevnice Ivety Bartošové z Frýdlantu s přezdívkou xviktorie: „Některé mé kamarádky s ní chodily ve Frenštátě na gympl. Jsem v šoku!!! Už tehdy se vědělo, že protěžovaná je Iveta, chovala se jako princezna, když přičichla k Praze. Naopak Ivana ve všem ustupovala. Iveta už tehdy šikanovala rodinu, kam kdo může a nemůže.“

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Životní příběh Ivety Bartošové zasáhl i ty, kteří ji osobně nikdy nepoznali. Řada čtenářů má podobné zkušenosti se svými rodiči a ví, jak mohou špatné rodinné vztahy člověka ovlivnit.

„Sama jsem se dostávala v životě do podobné situace. Když jsem byla na dně a volala jsem matce domů, řekla mi, že má na návštěvě sousedku, ať zavolám jindy. Moje těžkosti zlehčovala, jen aby o nich nemusela slyšet, a už vůbec ne se podílet na tom, aby mi poskytla oporu, byť třeba jen psychickou. Když se podívám do obličeje Ivetiny matky, věřím tomu, co říká,“ zazněl také názor v diskuzi.

Převládající stanovisko ale mluví v neprospěch Ivety. Podle čtenářů by neměla svůj zpackaný život na matku svádět.

Jak to ve skutečnosti bylo v rodině Ivety Bartošové? Pokud osobně znáte její příbuzné a máte informace o Ivetě před startem její hudební kariéry, napište nám na aha@ahaonline.cz

Anketa

Může za špatný psychický stav Ivety Bartošové její matka Svatava?
Celkem 1463 hlasujících



Přečtěte si
zamlzena
4. 7. 2011 • 14:23

I když je mně to proti srsti, tak by se zajsité dalo řídui,že pokud je Bartošová troska, byla troska i Diana. Přejídala se, a zvracela, střídala partnery, jako princezna se často neovládala a hrubě se osopovala na Charlese/ četla jsem o ní dvě knihy a křičela nadávky z okna,když odjížděl na lov, protože žárlila/ nechme tedy porovnávání, protože není třeba. Není pochyb,že Diana byla angličany tolerovánaprotože byla zranitelná a vzbuzovala lítost, aztímco u nás je zranitelná Iveta fackována.To je zajímavý úkaz a poznatek o české povaze.Každý z nás se ale jednoho dne může stát "slabým". Ono to není tak těžké při stavu,který je ve zdravotnictví a v justici taktéž.A můžeme potřebovat pomoc.

annahradecek
4. 7. 2011 • 14:17

Diana neprozřetelně vystoupila v divadle, aby překvapila Charlese, který tím byl šokován. Rozhodně Diana byla psychicky nevyrovnaná a labilní. Ale lidi tam ji fandili, a nekopali do ní.... měla větší sympatie než Camilla která věděla lépe, co je prakticky užitečné. Je to ukázka české povahy, která si ráda kopne,když se naskytne příležitost. Třeba se Ivet naučí nenastavovat tolik tvář.

annahradecek
4. 7. 2011 • 14:08

Diana nezvládala životní situace a proto byla bulimička. O to jde, ne o to, jakým nepřijatelným způsobem si kdo pomáhá, aby přežil......jestli jsou to drogy, alkohol nebo přejídání a zvracení.

annahradecek
4. 7. 2011 • 14:06

škodliví / jací, podle vzoru Mladý-maldí, se mění pádem, ano?/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.