Další zvrat u Bartošové: Z Itálie se vrací do Čech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další zvrat u Bartošové: Z Itálie se vrací do Čech!

Změna plánu! Když nejde Artur k Ivetě, musí Iveta k Arturovi... Čtrnáctiletého chlapce totiž nechce do spárů své matky a jejího nového přítele, kteří právě pobývají v Itálii, vydat jak jeho otec Ladislav Štaidl, tak i sociální péče.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

8bc5
08. 07. 2011 23:12

Tak opět pereme špinavé prádlo někoho koho známe pouze z bulváru.Pro Boha,co je komu potom,že Iveta byla anebo bude v Itálií,že má nového chlapa.A,že prchá z ČR ?? Kdo by neprchal,když je neustále na tape­tě.So­ciál­.pra­covni­ce a jejích jalové rady ať si nechají pro sebe.Na sociál úřadech pracují mladé dívky(čerstvé maturantky) co o rodině,dětech ,domácnosti znají velké h... )Zeptejte se některého právnika co za slepice zastupují děti v rozvod­.říze­ní.Ne­chápu proč by se Iveta měla žádat Štaidla o souhlas ohledně prázd.Artura v Itálií.Štaidl nebyl Ivetin manžel pouze zákonem uznaný otec Artura (aliment.povin.)Zde je situace trošku jiná.Vy si myslíte,že pokud by Iveta byla špatná matka,že by 15-letý kluk chtěl s matkou bydlet ???

loft
07. 07. 2011 02:25

Být sociálkou,tak si splním řádně svůj dohled a úkol a nebudu riskovat, že vydám kluka na dva měsíce někam, kde nikoho nezná, kromě matky alkoholičky.která může být co flek "naložená v lihu" a že by se mu celé prázdniny věnval Dominico,o tom pochybuji. Co by tam chudák dělal? Obsluhoval Ivetu, když bude ožralá a chodil ji nakupovat flašky, když to nebude Dominico vidět. Nemáto ten Artur fakt jednoduché.Jako matka i učitelka z MŠ ( ze Speciál.pedagog. a psychologií je ten kluk svým způsobem fakt chudák, Iveta si z něho dělá jen posluhu. Aby mu nastolila třeba nějaký režim-i třeba na to, aby zhubl a dohlížela na něj, udělala by lépe, než se pelešit v Itálii s chlapem,kterého poznala před dvěma měsíci a už s ním za sebou pálí mosty. Nedivím se, že je už za blbku, protože ona blbka je. Kluka bych nechala v česku, s tím, že by to musel holt vzít Štaidel do svých rukou a postarat se. jednou ho s blánivou a nezodpovědnou Ivetou zplodil, tak musí uděla něco proto, aby nebyl z kluka úplný chudák poznamemý na celý život.Vždyť dělá té své mamě jen posluhovač. Nakopat ji pořádně do prde-le !

marie.g
04. 07. 2011 15:04

některé ženy skutečně pracují, ale je mnoho takových,které od práce v domácnosti utekla za lehčí prací do zaměstnání. Někde se totiž opravdu je"pracuje" a navíc je možno se vymlouvat na nepořádek doma. Pročpak se tolik rozvádíme,že? Ivet je určitě emancipovaná, jelikož je úspěšná zpěvčka, měla i nejvyšší ocen­neí/S­lavík­/,mys­lím několikrát, ne jednou. Tak nevím,kdo by pak byl emancipovaný, když ne ona?Snad üřednice, kterámně vypočítala špatně nemocenskou? Bohužel zde je chyba úředníka stále ještě bez osobního postihu a bit je občan. Je tu opravdu hodně nekvalitní práce, tak všeobecně, tak nekamenujte ivetu,která nás roky dokázala těšit pěknýma písničkama. Nebyl to na rozdíl od neschopné účetní nebo instalatéra, který dělá dva a půl dne v kuchyni odpad a ještě se pořeže totiž žádný šlendriján.

paike
04. 07. 2011 16:27

marie,jenze Iveta si zrejme mysli,ze z tech slaviku a davne popularity bude zit do smrti,jenze nedokaze pochopit,ze ta jeji popularita je nekde na bode mrazu a ze o ni nikdo nestoji a hlavne se nejakym zpusobem na ni vazat spolupraci.Je to jeji zivot ne muj,ale mel by k sobe zaujmout pozici sebekritiky a podivat se pravde do oci.Ona neodvadi kvalitni praci,tzn., kvalitni zpev a pokud to zde se prirovnava k jinym profesim,pokud by nekdo neodvadel kvalitni praci,hrozi mu vyhazov.Jinak Iveta nas tesila kdysi davno hezkyma pisnickama,ale to bylo v dobe,kdy mela nad sebou dohled.A jinak,pokud mi prijde slendrian domu neco opravit a za spatne odvedenou praci si jeste rekne o penize,tak ho akorad tak nakopu a vickrat mi takovy clovek neprekroci prah domu.Takze pokud Iveta neni kvalitni zpevacka,nevidim duvod chodit na jeji koncerty a kupovat si jeji CD.

marie.g
03. 07. 2011 18:00

JÁ JSEM SI MYSLELA že lidi mají ruce, dravci mají spáry, ale taky jsem MYSLELA ,ŽE KDYŽ NEMAME UCTU K DRUHEMU CLOVEKU, NEMAME JI ANI SAMI K SOBE ..... A TÉ NEÚCTY JE V CLANCICH O IB OPRAVDU DOST

duncinela
03. 07. 2011 18:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

marie.g
04. 07. 2011 15:05

a vrací se pisatelům,jako každá špatnost. Něco hned a něco časem. Tak se dle toho řidťe, ano?

annahradecek
03. 07. 2011 17:19

proč by nemohli zprovoznit a vydělat na nevyužitých prostorách? Někdo pronajímá místnosti, kde nefungují okna, kohoutek vám zůstane v ruce, atd.. Loni jsem to zažila tedy bohužel, když jsem potřebovala přespat na Karlovarsku a divila jsem se za co někdo může žádat peníze.....Proč by nepronajímali vilu u moře. Pronajímají se i místnosti v Kenstingtonském paláci, v jednom jeho křídlo / tam žije Kate a princ William / Já nevím,jak vše začalo ale dnes jejich lásce určitě věřím. Člověk se totiž někdy zamiluje, i když to zprvu neplánuje. Podstatné je,že jsoun šťastní, Ivet to pomáhá a Śtaidlovi lze jen vyčíst jeho nadbytečnou péči o Artura. A sociál.pracovnice jsou zřejmě o to opatrnější, oč jsou neschopnější ve strachu aby se nepřehmátli. To máte jako v každé profesi,kde si člověk není svou profesionalitou příliš jist.

xcarodejka
03. 07. 2011 16:40

na 75 % žen, jelikož nevěry a rozvody, pití a práškování jsou už běžné. Víš, kde žiješ?

zlobit
02. 07. 2011 11:55

Jak může být dobrá matka, když pije a nevydělává. V běžné rodině by dítě odebrali. Dělá jenom dluhy...

hillarka
02. 07. 2011 09:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

urna
02. 07. 2011 06:57

Vsichni tady lamentujete nad Arturkem litujete jak ma znicene detstvi, jak je poznamenanej, apod. nevim me prijde v pohode a chce byt s matkou, bylo by dobre zeptat se primo jej na jeho nazor..Za dalsi on neni chlapec z normalni anonymni rodiny, bohuzel a myslim,ze o tom vi uz dost dlouho..Staidl se mel zachovat jako chlap. Ivetu vyliskat zamknout chlast dat ji do nejlepsi lecebny a bylo!!! neudelal to. Oba neudelali nic aby ta rodina fungovala!! A nikdo nevi co ten malej citi, s kym chce a nechce byt.Obecne jsou na tom nektere deti mnohem hur ty ktere nemaji domov , nebo jsou tyrany..........

quonex
02. 07. 2011 06:20

Podle ověřených informací získaných od bývalých Ivetiných milenců důvodem rozpadu vztahů je údajně to, že blbě ***. Všichni bývalí milenci se vzácně shodují v tom, že by Ivetě odpustili cokoli, včetně jejího labilního psychického stavu, alkoholismu, neuvěřitelnou celulitýdu, špeky jak larva, nebo to, že si třeba týden nepřevléká bombarďáky, ale v posteli při milování leží jak prkno a modlí se otčenáš. Tuto maličkost u Ivetce žádný z milenců zatím mepřekousl. Možná pan hrábě. Uvidíme..

ouha
02. 07. 2011 00:08

§ 212 Opuštění dítěte
(1) Kdo opustí dítě, o které má povinnost pečovat a které si samo nemůže opatřit pomoc, a vystaví je tím nebezpečí smrti nebo ublížení na zdraví, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 213 Zanedbání povinné výživy
(1) Kdo neplní, byť i z nedbalosti, svou zákonnou povinnost vyživovat nebo zaopatřovat jiného, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

§ 217 Ohrožování mravní výchovy mládeže
(1) Kdo vydá, byť i z nedbalosti, osobu mladší než osmnáct let nebezpečí zpustnutí tím, že
c) závažným způsobem poruší svou povinnost pečovat o osobu mladší než osmnáct let,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

paike
04. 07. 2011 16:13

ouha,

noproto
02. 07. 2011 00:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

laura666
01. 07. 2011 23:46

já se vám divím že na bohatýhopodnikatele reagujete- vždyť je to dvanáctiletý kluk....

bohatypodnikatel
01. 07. 2011 23:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bohatypodnikatel
01. 07. 2011 22:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

quonex
02. 07. 2011 06:26

Redakce děkuje za dotaz. Hned to zjistíme. Spolehlivě víme, že stolice voní po levandulích, hov-no ze včerejšího večera váží 254 gramů, obsahuje nestrávené zbytky solených mandlí, ale barvu jsme neřešili. Neodpovědná redaktorka která informaci v předstihu nezjistila dostane padáka.
Vaše redakce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.