Další zvrat u Bartošové: Z Itálie se vrací do Čech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Další zvrat u Bartošové: Z Itálie se vrací do Čech!

Změna plánu! Když nejde Artur k Ivetě, musí Iveta k Arturovi... Čtrnáctiletého chlapce totiž nechce do spárů své matky a jejího nového přítele, kteří právě pobývají v Itálii, vydat jak jeho otec Ladislav Štaidl, tak i sociální péče.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

opportunity
01. 07. 2011 22:16

...chlapce ... nechce do spárů své matky ...vydat ...jeho otec ...

pavucinka
01. 07. 2011 17:16

proč by rozhodoval otec, který ho nemá ve výchově?. Blesk mu telefonoval a on řekl,že SE O ARTURA NEMŮŽE POSTARAT,PROTOŽE JE PO OPERACI. Někteří stárnoucí muži si nekonečně vyrovnávají jakési účty....Artur k němu nikdy nechtěl. Kdo je a není špatná matka je subjektivní názor. Pro někoho je to maminka u sporáku,která vaří výborné škubánky s makem. pro jiného emancipovaná amtka,která vydělává a dává vysoké kapesné. Mnoho dětí by bylo rádo,kdyby jejich matka byla slavná zpěvačka. Nevšimli jste si kolik mladých se cpe do soutěže Superstarr? To jsou ti, co se klaní zlatému teleti, chtějí být krásní slavní,bohatí..... Tak proč tvrdit, že Iveta je špatná matka.Je to česká emancipovaná žena a chtěl jí úpomoci Ital, protože čech se nenašel.A naši psychiatři a sociálky? Darmo mluvit.... Čtěte a zajímejte se více o to, kde žijete, a budete poté více doma.

xviktorie
01. 07. 2011 17:24

Svatá prostoto.... Uz i Martucci, Šimek a další nejvěrnější zastánci potvrdili, že Iveta pije jak zvíře... To je pro dítě normální? Jistě, Artur není zvyklý na pravidelnost, povinnosti a podobně, je zvyklý se flákat a ležet u her nebo křísit matku. Připoutala si ho dokonale. Takže občas je pro Artura lehší utéct k mamince, které je fuk, jestli se Artur učí, co dělá, co jí... A doufám, že jste tou emancipovanou matkou nemyslela Ivetu - ženu, která roky žije ze zašlé pofiderné slávy a z prodeje fotek bulváru. Celé roky píše, že musí relaxovat, odpočívat, že hodně pracovala - a přitom jen pila a každý manažer nebo partner, který se jí snažil přimět k práci (tedy ke zpívání) skončil a ještě ho pomlouvala... to je tedy vzor. Dětství prošel Artur jen díky Goldě, která tam roky trávily dny i noci - a když přišel Pomeják, tak se jí zbavili a začali ji pomlouvat. Pomeják se ale přepočítal, myslel si, že Ivetu zvládne - to už ale podle všeho nelze... Já si naopak myslím, že ona potřebuje spadnout na hubu, přijít o dítě - a pak se teprve může vzpamatovat a začít léčit. Pokud jí lidé jako vy budou mazat med kolem huby, že ona je v právu, že je dobrá matka, že je dobrá zpěvačka, tak akorát do roka umře...

ginger333
01. 07. 2011 18:02

Naprosto souhlasím..

bohatypodnikatel
01. 07. 2011 22:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

xviktorie
01. 07. 2011 23:02

A tebe na tu sociálku vodí hodně často, viď? Takový mindrák tu nikdo jiný nemá

urna
02. 07. 2011 07:04

uz jsem toho zamindrakovaneho chlapce ze zvlastni skoly nahlasil spravci site. Uz jen ta jeho prezdivka bohatypodnikatel je tak smesna a je videt po cem touzi a cim je zamindrakovany/a.

xcarodejka
03. 07. 2011 16:57

Práce sociálních pracovnic není nikde moc vidět.Děti na hřišti a jejich hra, non coment. Ukazuje se,jak se jim jejich rodiče asi věnují.U jedné se stalo,že přítelkyně jejího syna stála na okně a chtěla skočit­....­.nez­vláda­jí vlastní problémy a chtějí je řešit jinde,, snad bodovat proti vlastním partnerům..... člověk musí znát vždy velmi podrobně celou situaci a pak ještě jen velmi opatrně radit. Žádná šablona není. Artur pokud má průměrné IQ, tak ví, kdo pro něho dělal více, zda matka nebo otec. Brzy se nebude ptát otce a nebudou ani rozhodovat sociální úřady o tom, kam a kdy může jet na prázdniny. Souhlasím, je to na POZVRACENÍ.

marmelada
02. 07. 2011 10:41

sodiální pracovnice jsou ve velké většině opravdu neprofesionální a dělají více škody než užitku./ omlouvám se vyjímkám/ Někdy mají doma sami propblémy a tak sbírají body jinde. Znala jsem takový případ. Dotyčná opustila muže a tři děti a chodila po domácnostech nvyčítat, že dítě nosí jeden svetr / byť čistý/ Měly by to dělat kvalifikovaní a kvalitní lidé.Chtěla jsem pomoci jedné staré romce, kterou chtěly posdfukem vystěhovat z restituovaného domu a pomoc pro tu ženu jsem nikde nenašla, dokonce ani v romské organizaci. /Je toho hodně shnilého v státě Římském/

duncinela
02. 07. 2011 12:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

qw.s321
01. 07. 2011 18:19

Ivet fanoušci jsou prostě nezničitelní, bohužel zrovna tak ta hloupost v nich tu je jedno video stvořený jejími fandy, pro normálního smrtelníka nepochopitelný http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=b6zZ­QbeG­D7U Už to tu bylo, ale nikdo nepochopil o co jde, tak ještě jednou

marmelada
02. 07. 2011 10:36

ale píše se jen o Ivetě. Ona napříkald zpěvačka VŠ spadla při vysypávání koše do kontejneru, protože byla napitá a je malé psotavy. Avšak takový humbuk kolem toho nebyl.....Měřte tedy všem stejným metrem. Mám to tak ráda.

qw.s321
01. 07. 2011 18:11

cituji:Mnoho dětí by bylo rádo,kdyby jejich matka byla slavná zpěvačka, ptám se které dítě by bylo za takovouhle matku zpěvačku vděčný, vždyť mu zničila celej život, smažka je to, né matka!!!!Proč by rozhodoval otec? No právě proto, že je otec a momentálně udělal pro Artura nejlepší co mohl, že k němu Artur nechce je prací Ivety, která v něm celý život pěstuje proti otci nenávist. Pavučinko, už taky nepijte, protože ten kdo nežije v realitě jste právě vy.

bohatypodnikatel
01. 07. 2011 22:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

qw.s321
01. 07. 2011 22:55

Ani nemáš na to napsat originální reakci ke každýmu názoru, jen každýho urážíš, jsi chudák. Na sociálce nesedim, kdybys byl kdy z desetiny tím čím jsem já byl bys někdo, takhle jsi jen zamindrákovanej pablb.

bohatypodnikatel
01. 07. 2011 23:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

marmelada
02. 07. 2011 10:33

nejsem u nich doma a nevím "zda Iveta pěstuje v Arturovi nenávist k otci", ale silně pochybuji.Každý průměrně inteligentní člověk si již v pubertě dokáže udělat svůj názor a posoudit kde je pravda. Nikdo není bez chyb, tedy ani Iveta, ani pan Štaidl, ale on s ní navázal vztah jako ženatý a léta to tak táhl......Slušný člověk se rozvede,když čeká dítě jinde, nebo spíše se mu to vůbec nemá přihodit.

qw.s321
02. 07. 2011 13:46

Všechna vina není jistě na straně Štaidla, ona slušná holka by taky neměla lézt do postele ženatému, všechno má dvě strany. Dítě si v pubertě tvoří svůj názor, ale pokud je od mala zpracovávaný rodičem, tak ten názor nemusí být velmi objektivní, Ivetu též jedna věta z dětství poznamenala na celý život

xcarodejka
03. 07. 2011 16:47

Štaidl selhal v tom zákaldním,protože nežil ve spoelčné rodině s Arturem. Iveta je stejná matka jako dělnice nebo každá jiná,která musí chodit do práce a vydělávat, takže přijde domů až pozdě odpoledne. Dříve chlapi své ženy uživili. Dnes je to tak, že ženy jsou více muži, a muži jsou více ženami. Každému to nesedé, každý to nezvládá.... tedˇnemluvím o Ivet. Ivet je populární zpěvačka, a to je určitým přínosem pro jejího syna a zřejmě mu dává i více než úřednice,která se zdržuje v kanceláři více než je nutné, lije se do kofoly rum a vymlouvá se na přesčasy, leckdy stihne za 10 min se šéfem povinné milkování, některá jde i ven za kšeftem. To by jste se divili, co je vše reálné. Ivet není žádný vyvrhel, je jen moc na očích./ a je moc hezká, to asi vadí nejvíce a i Ital to pochopil/

qw.s321
03. 07. 2011 18:52

Iveta není jako dělnice, dělnice maká denodenně 12 hodin, Iveta už roky na nic nehrábla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.