Změna plánu! Když nejde Artur k Ivetě, musí Iveta k Arturovi... Čtrnáctiletého chlapce totiž nechce do spárů své matky a jejího nového přítele, kteří právě pobývají v Itálii, vydat jak jeho otec Ladislav Štaidl, tak i sociální péče.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
protože tady se uchlastá. Arturovi se tím nepomůže a Ital se na ní vykašle,má k tomu teď skvělou příležitost když musí zůstat pracovně v Itálii. Bulvár jí pokoj nedá a vystaví jí parte. Možná pro ní lepší,bude mít konečně pokoj. Nevím proč sociálka zasahuje když Artur má prázdniny a v Itálii s nima už byl a nic se mu nestalo?! Holt zase úřaduje pomstychtivý Štaidl,který si léčí své pošramocené ego .Artur už je skoro dospělý a kdyby mu bylo zle,určitě by se snažil jít k tátovi sám. Ale není to tak dlouho,co od táty pelášil k mámě,protože toho měl plné zuby.Zajímavé je,že od mámy neutíká!
On nepelášil - Štaidl ho předminulé léto poslal sám a nebylo divu. Vzal Artura a kumpány včetně Gota na dovči do kasina a Artur domů (neobviňuju ho) posílal Pomejákovi info, kolik prosázeli a podobně - a druhý den to bylo v bulváru. Tady se Štaid s Arturem sekl. Teď už je snad Artur rozumný a do takových akcí se nepustí.. V Itálii by mu nebylo zle - haha - dělal by to, co vždycky - totiž nic - jen se cpal, plolehával u her nebo se fotil pro bulvár. Myslím, že patnáctiletý kluk nemá co dělat na 30.líbánkách své opravdu psychicky nemocné matky.
Domenica Štaidl jsitě zná, jelikož tu žije dlocela dlouho a zná se například s Felixem Slováčkem, a dalšími. Hit "má láska" kterou sám složil v roce 2009n bylúspěšný i ve světě. Mohl by tedy Štaidlovi i konkurovat, že? Hraje na klavír v barech, ne po hospodách.Připadáte mně jako zaujatý soudce, který vše překroutí, vynechá co se chce vynechat a vypíchne to, co se hodí aby dosáhl kýženého rozhodnutí /rozsudku/ Proč nefandit lásce a snaze pomoci?
Víte kolik vlastních otců dětem škodí? Dokonce někdy i vědomě? A to nemluvím o pohlavním zneužívání a týrání. Cizí může být někdy i lepší než vlastní rodina. Zase se šablonkuje.... on je ten život poněkud složitější. Vidíte nakonec koho jsme si zvolili a kdo je dnes ve vládě.Jak je těžké/pro některé/ rozhodnout komu lze důvěřovat akdo nás vodí s milým úsměvem za nod a docela bezostyšně lže do očí.....
děti mám už dospělé a s tím jestli děti mám nebo ne to naprosto nesouvisí!!!To,co my si myslíme nebo říkáme je pouze komentář k bulvárním kecům,které čteme. Bartošové se to týká asi tak jako když kritizujeme kohokoli jiného.
Bodejď by utíkal. tam kde si mohou děcka jeho věku a puberty dělat co chtějí a mají volný režim-tam se drží a myslí si, že to je to lepší. Často prozří až jsou potom dospělí- kdo z nich chtěl něco mít a nastolil určitá pravidla a který rdič si s nimi nedal žádnou práci a proto také nemají "žádný výcvik do života". TAK RO PROSTĚ JE !!
Opet dalsi duvod Ivety k sahnuti po chlastu, pokud je pravdou co se pise. Nechapu, jak si mohla myslet, ze da Staidl syna talianovi. A socialka by mela uz konecne taky zacit neco delat. Byt to jiny pripad, tak uz je to davno vyreseno v neprospech matky.
...Domeniko mi stejně připadá jako "falešný hráč"...všechno na Ivet bez ostychu práskne...(vlastně díky němu dost věcí vyšlo veřejně najevo)...je na všechny strany chápajíci...jako by si už dělal "hezkou půdu"...když se na Ivet vykašle...Ivety je mi líto jako člověka...ale nelituji ji jako "alkoholičku"...protože ona ven z propasti nechce...je to rozmazlená princezna...Co si na sobě sama pokazila...to si musí taky sama na sobě napravit...
I jen průměrně rozumný člověk-matka by neutekla z léčebna a bez kluka v noci do ciziny,ale léčila by se zde.Dominico,pokud je jejich láska tak velká by jistě na Ivetu počkal,až by se vrátila z léčení a po té mohla odjet společně s Arturem cca na nějakou dobu do Itáie,aby měl prázdniny.Ale takhle je evidentní,že si dělá vyloženě to,CO CHCE JEN ONA a TOHO KLUKA MÁ JAKO SVOJI HRAČKU. Každé dítě má rád svého rodiče(i když je třeba jen průměrný rodič,pokud dítě vysloveně netýrá),takže Artur má samozřejmě Ivetu rád,jako svoji maminku.Ale až bude větší, bude umět posoudit, co a jak tropila.Takhle se zodpovědná osoba opravdu chovat nemůže.Popravdě mě překvapil i "hrábě",že ji přistoupil na to,když utekla z psychiny, že s ní prchne hned v noci do Itálie.To ho ani nenapadlo,co ten kluk ?
i průměrně rozumný člověk ve věku 14-15 let již má na své rodiče vlastní názor a žádné ovlivňování nepomůže. Ptala bych se Artura. Tady u nás je možné i násilím exekuovat dítě podle rozhodnutí soudu na povinnou návštěvu otce. Dítě v hystrickém záchvatu je odvlečeno./ TV pořad "Soukromá dramata"/ Je tu nepořádek a někdy až přílišná starost jako nyní v případě Artura,který má prázdniny, otce po operaci..... Ve vile jematka pana Domenica a tak to vidím jako pouhou hloupost a ze strany Štaidle pomstychtivost za některé Ivetiny výroky.Opět platí dítě, jako v mnoha jiánýchnpřípadech, kdy je nenávist k partneropvi silnější něž láska k dítěti. A tak nám z toho už "mží do vlasů".
Odchod z psychiatrie ji Domenico rozmlouval, stejně jako i jiní. Křivdíte mu, ale udělal to, co si Ivet přála. Ivet ale asi ví proč tak velmi chtěla léčbu přerušit. Vyjádřila nedůvěru českým lékařům. Já vínm, že opravdu mnohdy dávají zbytečně velké dávky sedativ aby byl klid. Nevím z čeho měla modřiny / fotografie/ Rozhodně moje známá, která byla hospitalizovaná se bála jenh mluvit o něčem a šeptala..... Nikdy jsme to nezažili,že? Ivet i Domenico vypadají tak šťastně a já jejich lásce dost věřím. Proč by se nemohla léčit přirozenou cestou a homeopatiky? Určitě ještě vydá nějaké CD, nejlépe společné.....
ale snad,doufám,že sociálka nepovolí.Ať se jde ona léčit a dá konečně pokoj.Už to začíná být až protivné a u lidí si to tímhle bude čím dál víc zhoršovat,myslím tím názor na ní.
Viděla jsem takto nemocné lidi když jsem jezdila za známou do nemocnice,vím že se to zvládnout dá !!!!.
Musí se ale chtít a ona spíš chce zájem bulvárních plátků a dělat ze sebe chudinku, než se léčit.
Evidentne je dusevne nemocna. Je to patrne v obliceji. Artur to nema lehke. Otci ani socialce se nedivim. I kdyz bych klukovi prala prazdniny v Italii,za teto situace je to opravdu nevhodne. Ach jo,vsechno vzdycky odnesou deti.
Jsem zvědavá,jestli si cestou zpět bude kvílet hááá lééé lůůů jáááá,hááá lééé lůůů jáááá
Chudák Štaidl,kdyby věděl,co ho čeká,jistě by si raději na chvilku štěstí (sexu) raději zaplatil prostitutku..Teď platí daň a jistě si škube vlasy..
Podle Zápala to zatrhla i sociálka, zaplaťpánbůh. není přece možné nakládat s dítětem jak s věcí. Artur už si užil za celé dětství své, byl prvním svědkem všech Ivetiných opilství, hysterií, rozchodů a příchodů. Proč má patnáctiletý syn zůstat sám doma, když se matinka rozhodne odcestovat s milencem - a proč má být vzápětí svědkem jejich líbánek, když si matinka zamane, že je jí smutno. Slušná matka by myslela v první řadě na dítě, netrajdala by nikam bez něho a vůbec by se asi léčila, aby mohla být dítěti oporou. Kdo to ale Ivetce vysvětlí? Ona řekne asi i sociálce, že jí závidí její slávu... Ach jo.