Změna plánu! Když nejde Artur k Ivetě, musí Iveta k Arturovi... Čtrnáctiletého chlapce totiž nechce do spárů své matky a jejího nového přítele, kteří právě pobývají v Itálii, vydat jak jeho otec Ladislav Štaidl, tak i sociální péče.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Co je tak těžkého na práci zpěváka? Co maj říkat třeba horníci,přijdou ze šichty a řeknou si, jsem rád že nejsem zpěvák,bych se nadřel. Nechci nic negovat, jen se divím kolik lidí tu má stále růžové brýle a do krve brání padlou hvězdu.
Iveta nemůže být vysloveně slabá alabilní, když dosáhla ve zpívaání takových výsledků. Víte jaká je v té branži tlačenice? Potíže s alkoholem má hodně lidí. Marilyn Monroe měla podobné problémy, brala psychofarmaka a přesto ji lidi neodsuzují. Nejen Marilyn Monroe ale například i Elvis Presly,Michael Jackson/ Proč tedy házet kamením právě po Ivetě? Byla úspěšná a našla se možnost, jako když hodíte kost psům..... Italovi věřím a myslím,že je opravdu zamilovaný. Sám připouštěl,že se třeba časem rozejdou ale slíbil,že o Ivetu se postará. Takový žádný se zde v Čechách ještě nenašel. Někdy mám pocit, že my tady jsme se nějak odnaučili lásce a klaníme se jen zlatému teleti.Však tudy cesta ke štěstí nevede. Zjistíme to někdy? Snad aspoň někteří......
Pavucinko, to snad nemyslíš vážně??? Iveta, že je emancipovaná žena? Ta bez nějakého chlapa není schopna ani žít. Proč by měl Artur trpět jejími nevyrovnanými stavy. Sociálka dělá dobře, vždyť je nejisté, co by ho tam čekalo. Tady nejde o pochybnou slávu zpěvačky, ale o to zda je matka, která se neumí postarat o sebe, schopná se starat o dítě.
soidálka a p.Štaidl by se měli stahnout a nezasahovat, protože dělají více škody než užitku. Zase typicky české řešení. Mám známou v léčebně a úplně ji tam dorazili, je to jedna hrůza. Iveta měla šanci začít nový život a Štaidl,který je Arturův jakýsi otec-neotec by se měl zeptat čtrnáctiletého syna, co si on přeje. Soud ho přiřkl matce, ne jemu a tak on nemá co rozhodovat,kde bude na prázdninách. Základní povinnost otce totiž nesplnil, když se neoženil a svého syna nevychovával. Alimenty ty jsou jen zákonné minimum,které Arturovi jako rodič poskytoval. Sorry, ale tohle je už na zvracení.Být slušný člověk je pro někoho zdá se docela velká neznámá......
A je to tak správně! Každé dítě z rozvedené rodiny má opatrovníka na sociálce,obzvlášť proto,aby si rodiče nemohli dělat naschvály a přes dítě vyřizovat účty a jednat tak v nezájmu dítěte!
Bartošové měl být Artur dávno odebrán,možřná by teď neskončila na práškách a chlastu!
Do kdy bude "pořád začínat" ??? Kolik šancí ještě bude potřeba,než ji najdou někde mrtvou?? Dávám ji půl roku.
Mimochodem, jste nějak moc chytrá. Vy znáte pana Štaidla, vy víte jak to tam chodí. Štaidl ustoupi právě kvůli Arturovi, protože věděl, že je na matku /byť špatnou/ fixovaný, asi jako většina dětí. Já si naopak myslím, že pan Štaidl se chová rozumně. Nesmíte věřit všemu co uvede Bartoška v bulváru.
a vy ho znáte,nebo znáte Ivetu tak aby jste tu mohl psát takové komentáře k jejímu životu? Vy si něco pouze myslíte,ale pravda pane bude někde jinde,ne ta vaše!