Iveta Bartošová se zhroutila, je zavřená v blázinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová se zhroutila, je zavřená v blázinci!

Iveta Bartošová už zase dozpívala...
Iveta Bartošová už zase dozpívala... (Aha! – David Kundrát, ara)

Tohle nemohlo dopadnout dobře. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se definitivně zhroutila a museli ji hospitalizovat v psychiatrické léčebně!

Přestože se Bartošová v posledních týdnech snažila všechny přesvědčit, že je s novou láskou Domenicem Martuccim šťastná, dělala jeden průšvih za druhým a navíc se spekulovalo o tom, že začala znovu holdovat alkoholu.

Stalo se tedy zřejmě to, co bylo naprosto nevyhnutelné. Podle prohlášení Ivetina manažera Richarda Dušáka se zpěvačky psychický stav zhoršil natolik, že se stal neúnosným, a Bartošová musela být hospitalizována na psychiatrické klinice u svého psychiatra, doktora Doubka.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Přečtěte si oficiální vyjádření Ivetina manažera Richarda Dušáka:

Iveta Bartošová se dostala v pondělí po dlouhodobějších problémech do velmi závažného zdravotního (psychického i fyzického) stavu. Podařilo se mi jí spolu s jejími nejbližšími přesvědčit, aby podstoupila intenzivní léčbu ve specializovaném nemocničním zařízení.

Cílem je to, oč se snažíme od počátku naší spolupráce, aby se dostala do dobré kondice a osobní pohody a dokázala si získat zpět vážnost a důvěru veřejnosti a zejména pořadatelů kulturních akcí. Léčba by měla být opravdu intenzivní a dlouhodobější.

Bohužel účast na festivalu Mlyn na Slovensku tento pátek jsme nuceni zrušit. Děkujeme všem fanouškům, přátelům, pořadatelům za důvěru a podporu Ivety. O vývoji vás budeme informovat.

Máme v agentuře RichART za více jak dvacet let naší činnosti zkušenosti s velmi pestrým servisem pro naše umělce i pořadatele, ale tato situace je opravdu pro odborníky ve zdravotnictví. Věříme,že se Iveta dá zcela dohromady a bude i nadále přinášet radost svými písničkami svým příznivcům.

Pokud budeme vědět, že je v rukou dobrých odborníků, můžeme se opět více věnovat dalším desítkám našich umělců a práci na produkcích akcí našich partnerů. Již zítra ve středu 22.6. nás čeká koncert Jakuba Smolíka s kapelou v pražském divadle Bez zábradlí. Jakub je jedním z nejžádanějších umělců u nás.Letos Jakuba čeká téměř stovka koncertů.


Richard Dušák
Majitel agentury RichART

 

 



Přečtěte si
bernadette
21. 6. 2011 • 22:27

hned při té příležitosti udělá reklamu další nule - Jakubu Smolíkovi

ixima
21. 6. 2011 • 22:06

Proste ji zavrete a hlavne nepuste,chudak Artur!!!Mit takhle pitomou mamu si nezaslouzi!!Vzdyt ona sama nevi co dela,kaca hloupa a to je ji pres 40.Je na case,aby se probudila

montevideo
21. 6. 2011 • 21:38

Proboha.....ty ji musíš mít jak z praku!

montevideo
21. 6. 2011 • 17:10

léčbu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.