Martina Gavriely: Z moderátorky hosteska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Martina Gavriely: Z moderátorky hosteska!

Martina Gavriely coby hosteska předvádí nové pánské vůně a přítomní muži v její přítomnosti opravdu doslova »tají«.
Martina Gavriely coby hosteska předvádí nové pánské vůně a přítomní muži v její přítomnosti opravdu doslova »tají«. (AXE)

Bývalá moderátorka VIP zpráv na Primě Martina Gavriely (32) skončila jako obyčejná hosteska...

Stala se totiž součástí uhrančivého komanda »andělů«, které objíždí republiku a propaguje nové pánské deodoranty. Ani řeč nemůže být o extra vysokém honoráři.

„Jde jen o jednorázovou záležitost. Oslovil mě tým, nabídku jsem přijala a zúčastnila se i párty, kde hrál DJ Tiësto,“ přiznává Gavriely. Krásná blondýna se prý dokonce v roli hostesky cítí příjemněji než před televizními kamerami.

Chlapům se v její přítomnosti doslova podlamují kolena. „Aby ne, vždyť jsem testovala novou vůni s afrodiziakálními účinky. Podlehla jsem jí nejen já, ale i všichni přítomní pánové,“ smála se Gavriely.

Otázkou zůstává, zda za vším stojí opravdu jen ten sprej, nebo někdejší aktérka velmi pikantních fotografií...



Přečtěte si
ivoadler
22. 6. 2011 • 15:19

O Martině jsem psal už 14. 4. 2011 na výše uvedeném webu. Rychle nahoru - stůj co stůj, vždyť stačí roztáhnout nohy a úspěch je zajištěn. Nic proti roztaženým nohám, jenže takových je! Udržet se nahoře ale chce něco umět a Martina už nemá co nabídnout, kromě rozkroku, ovšem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.