»Punkerka« Gavriely: Bez podprsenky se hrozně stydím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Punkerka« Gavriely: Bez podprsenky se hrozně stydím!

Martina Gavriely - bez podprsenky je nesvá, ale s pornem nemá problémy
Martina Gavriely - bez podprsenky je nesvá, ale s pornem nemá problémy (uwabarbar)

Bývalá moderátorka VIP zpráv Martina Gavriely (32) opět odložila podprsenku. Tentokrát za tím ovšem není porno, ale večírek, kam se vypravila se svým milencem Marcusem Tranem (26).

DJ Uwa slavil 40. narozeniny a hosty své party vyzval, aby přišli v punkovém oblečení, což bylo pro Gavriely velkou výzvou.

„Celé to vymyslel Marcus. Roztrhané punčocháče, účes, hledal na netu styl líčení a také to, že jako správná punkerka musím být bez podprsenky. Myslela jsem, že ho zabiju," prohlásila Gavriely v originálním sexy ohozu.

Vyjít si do společnosti bez podprsenky nesla podstatně hůře, než focení tvrdého porna, které jí po letech zlomilo vaz v televizní kariéře. „Vůbec se v tom necítím. Při focení jsem věděla do čeho jdu, bylo to většinou v ateliéru, ale takhle před lidmi se hrozně stydím," dodala Martina, jejíž mladý milenec si u příležitosti punkového večírku vyzkoušel líčení.

Martinu Gavriely bez podprsenky si na narozeninové oslavě mohl prohlédnout například Marek Ztracený. Nechyběla ani Hana Svobodová, Michaela Ochotská, Martina Pártlová nebo Nikol Moravcová. Přítomné dámy ovšem na rozdíl od Martiny Gavriely punku nepodlehly...

 



Přečtěte si
ivoadler
6. 9. 2011 • 14:58

v tom bílym triku vypadá velice schopně. Ale je to prasečina. Když nikdo nemá mít podprdu, tak by to mělo platit pro všechny. Máš podprdu, zůstaneš za dveřma. Stejně ta podprda je jen blbá konvence. Ty trčící kozv v podprdě jsou projevem agrasivního ženství, které některým mužům nahání hrůzu. Proto se nežení.

marie.g
16. 7. 2011 • 15:17

ano, a v Česku to není žádný "kámen úrazu". Vždyť Pergnerové,Průřové a Kobzaniové to nevadilo, moderují. Kdoví co kdo kde má pod pokličkou nebo jakého má, byť ještě mladice, kostlivečka ve skříni,že?

pavucinka
16. 7. 2011 • 11:08

myslím,že se přetvařuje méně než jiné, které jsou v podstatě stejné. Do USA šly obě a co tam která dělala ví jen Pán Bůh.... Je možné,že ta chtejší si dala větší pozor a byla vůbec opatrnější, aby si jednou zbytečně nezavírala dveře.

zylom
16. 7. 2011 • 10:42

prirozena a sympaticka. Prava dama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.