Sexy Martina Gavriely: Manžela hledá Interpol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexy Martina Gavriely: Manžela hledá Interpol!

Sexy playmate se musí otáčet, aby vydělala peníze na hypotéku. Modelingu se věnuje už jen sporadicky.
Sexy playmate se musí otáčet, aby vydělala peníze na hypotéku. Modelingu se věnuje už jen sporadicky. (David Kundrát, Čipito)

Bývalá moderátorka »primáckých« VIP zpráv Martina Gavriely (32) po odchodu z obrazovky přestala dbát o svůj vzhled! Ani nová láska – muzikant Marcus Tran (25) – ji nedonutí, aby se nalíčila.

Avšak vrásky jí přidělává především její manžel, podnikatel Ariel Gavriely, jehož hledá Interpol kvůli údajným finančním podvodům. „Vím, že je hledaný, proto se nemohl vidět s dětmi. Ale je to pořád otec mých dětí, a tak doufám, že se to brzy vyřeší,“ zoufá si sexbomba.

„Někdo ho udal, že dělá podvody. Já do toho nevidím, ale je mi líto, že kvůli tomu se dlouho neviděl s dětmi. Ale jsou s ním aspoň v telefonickém spojení,“ řekla k tomu Gavriely.

Podle ní by se to ale o nadcházejících letních prázdninách mělo změnit. Jessica (10) i Antonio (8) pojedou za svým tatínkem na návštěvu. Nikoliv ale do Izraele, odkud pochází, ale kamsi na jih Afriky, kde se skrývá před zákonem.

„Konečně budou i alimenty a děti si užijou prázdniny,“ smála se modelka, která se nyní soustředí hlavně na otevření svého kosmetického salonu a restaurace ve vesničce, kde bydlí.

Aby uplatila všechny hypotéky, které si vzala na rodinný dům v Chýni u Prahy, pracuje navíc jako asistentka v jedné firmě. Tam je zaměstnaná sice jen na půl úvazku, ale vydělává stejně jako v televizi.

„Mám stejně peněz jako na Primě a bez nervů! Hlavně mám ale víc času na děti a můžu být neustále na příjmu,“ prozradila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.