Jiří Langmajer: Návrat k milence Gondíkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Langmajer: Návrat k milence Gondíkové!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková - Praha-Palmovka, úterý 11:10
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková - Praha-Palmovka, úterý 11:10 (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Herec Jiří Langmajer (45) se zase schází s Adélou Gondíkovou (37)!

 

A to ho teprve před dvěma měsíci vzala manželka Kamila na milost poté, co si Langmajer srdceryvně postěžoval, že se na něj milenka Gondíková vykašlala ve chvílích, kdy mu bylo nejhůř. Jenže teď jsou zase spolu a kupují si dokonce nové luxusní auto – Audi Q5 za víc než milion!

Při potížích s páteří, kdy herci zlomený obratel působil nesnesitelná muka a on musel tlumit potíže řadou tišicích léků, jej prý Adéla opustila. Prý neunesla jeho psychické stavy, deprese a mánie. Opuštěnému herci byla oporou opět manželka.

„Měl jsem hlavu totálně vymetenou prášky a injekcemi proti bolesti, které do mě lékaři rvali. Po operaci jsem měl mozek úplně vyhlazenej. Úplně se mi změnil žebříček hodnot,“ omlouval své zálety Langmajer a dušoval se, že s milenkami končí. Jenže mu otrnulo a... Už znovu líbá Gondíkovou! Adéla za ním přišla v pondělí večer do Švandova divadla na premiéru hry Román pro ženy.

Noc už spolu strávili v jeho slavné garsonce v Divadle pod Palmovkou, kde herec občas přespává a kam si vodil i modelku Petru Faltýnovou (33). Spolu byli až do rána a ani poté se nerozdělili – naopak spolu odjeli do jedné pražské prodejny luxusních vozů, kde si skoro hodinu jeden vybírali...



Přečtěte si
herecka
23. 6. 2011 • 10:33

To je sice pravda, ale když do pekla, tak na pěkným koni, ne???

herecka
23. 6. 2011 • 10:32

Světice snad ani ne. Jen prostě nemá na výběr, bere co jí přijde pod ruku, to je celé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.