Etzler s Cibulkovou po nevěře: Usmíření v daleké Asii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Etzler s Cibulkovou po nevěře: Usmíření v daleké Asii

Miroslav Etzler se po několika týdnech, které trávil se svojí milenkou Pavlovčinovou, usmířil s Vilmou Cibulkovou a pokorně se k ní vrátil.
Miroslav Etzler se po několika týdnech, které trávil se svojí milenkou Pavlovčinovou, usmířil s Vilmou Cibulkovou a pokorně se k ní vrátil. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, TV Prima, ara)

Znovu našel cestu domů! Herec Miroslav Etzler (46), který si začátkem roku zadělal na rodinné trable románkem s kolegyní ze seriálu Cesty domů Radkou Pavlovčinovou (22), se vrátil k manželce Vilmě Cibulkové (48)!

Pár se nyní chystá na usmiřovací exotickou dovolenou. „Etzler s Cibulkovou v létě jedou na delší dobu do jihovýchodní Asie. Mají se tu mimo jiné setkat s hercovým bratrem Tomášem, který pracuje jako reportér České televize v Číně,“ řekl zdroj blízký páru. Vše tak nasvědčuje tomu, že Cibulková nevěrnému choti románek s vyzývavou kolegyní přece odpustila.

Pavlovčinová, která si svedením Etzlera větší popularitu nezískala ani u kolegů, natož u diváků, konec vztahu nesla těžce. „Bojuji a nebudu to dále komentovat,“ nechala se slyšet mladá herečka.

Nevěrný herec se po odhalení nevěry obrnil mlčením a s nikým nekomunikoval. Ale už dva týdny poté, co se jeho avantýry provalily, se pokorně vrátil k Cibulkové do společného domu v Horních Počernicích.

Rok s Cestami domů ve faktech

➤ Natočilo se 64 dílů.

➤ Nejsledovanější díl č. 61, v němž zahynula Pavla Vitázková, vidělo 1,117 milionu diváků.

➤ Herec Viktor Limr (36) zažil hned dvě svatby – skutečnou, při které se oženil s dětskou lékařkou Petrou, a seriálovou, kdy se jeho manželkou stala Klára Jandová.

➤ Objevilo se v nich 200 hlavních a vedlejších postav.

➤ Scénář měl 5200 stran.

➤ Nejoblíbenější jídlo cateringu: kachna s červeným zelím a houskovým knedlíkem.

➤ Při hromadné dietě herci zhubli celkem 56 kilo, nejvíce Alois Švehlík – celkem devět kilo.

➤ Herec Jan Dolanský, kterému se 14. března narodil syn Johan Antonín, vychovává celkem čtyři děti a je v seriálu rekordmanem.



Přečtěte si
oooo.
16. 6. 2011 • 06:07

Ano ponížil, ale Vilma vždy vše řešila s rozmyslem a má ho skutečně ráda, stejně jako on, bohudík mu to došlo včas a druhou mízu si užije s Vilmou, ptáčátku by stejně zřejmě za pár měsíců nepostačil, prostě úlet. Teď se kaje a to je dobře, možná to tak mělo být

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.