Vilma Cibulková: Čistila si hlavu úklidem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vilma Cibulková: Čistila si hlavu úklidem!

Vilma Cibulková přichází do Divadla Ungelt odehrát »Láskou posedlí«.
Vilma Cibulková přichází do Divadla Ungelt odehrát »Láskou posedlí«. (Aha - Martin Hykl)

Horší svátek všech zamilovaných si herečka Vilma Cibulková (47) ani nemohla představit.

Právě včera opět stanula tváří v tvář svému nevěrnému manželovi Miroslavu Etzlerovi (46) ve hře Láskou posedlí a musela podat opravdu nevídaný herecký výkon! I přes zhrzenost a nenávist, kterou k němu cítí, musela hrát, jak se do svého záletného muže zamilovala a oba propadli své lásce. Toho se ale děsila natolik, že její chování před představením bylo jak podle psychologické příručky!

O tom, jak se ženy vyrovnávají s nevěrou a s ní spojeným prudkým vzepětím emocí a stresem, byly popsány již tuny papíru. Jaké to ale ve skutečnosti je, poznala na vlastní kůži Vilma Cibulková, kterou kvůli milence Radce Pavlovčinové (22) opustil Miroslav Etzler. Ta se doslova děsila okamžiku, kdy na prknech Divadla Ungelt bude muset vyslovit slova »Miluji tě«, která jí rozdrásají srdce.

Deník Aha! oslovil jednoho z psychologů a ten potvrdil, že Cibulková jedná přesně podle psychologické příručky, jak se obvykle citově zraněné ženy chovají.

„Ženy, které se dostanou do emocionálně tíživé situace, obvykle sáhnou po telefonu a ze svého smutku se »vymluví« svým blízkým. Když z nich tak to nejhorší odpadne, popadnou kbelík, hadry či prachovku a jdou uklízet. V případě nevěry symbolicky čistí místo od nevěrníka, který domov znesvětil, a »uklízí« si tak i ve své hlavě, zklidňuje je to,“ popsal psycholog pocity, které nyní zažívá Cibulková.

Včera večer Cibulková spolu s Etzlerem odehráli po úspěšném představení v Ústí nad Orlicí z minulého týdne opět hru Láskou posedlí, tentokrát v Divadle Ungelt v Praze, a nutno říci, že se oba znovu ukázali jako profesionálové a zahráli to skvěle. Při děkovačce se dokonce drželi za ruce a několikrát po sobě museli pro velký úspěch na pódium.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.