Etzler a Cibulková: Den, kdy praskla jeho nevěra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Etzler a Cibulková: Den, kdy praskla jeho nevěra

Vilma Cibulková u domu v Horních Počernicích kmitala s velkými krabicemi. Že by už započala stěhování?
Vilma Cibulková u domu v Horních Počernicích kmitala s velkými krabicemi. Že by už započala stěhování? (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Co se dělo doma u hereckých manželů v den, kdy světlo světa spatřily kompromitující fotografie Mirka v objetí s kolegyní Radkou Pavlovčinovou (21)?

Líbání, něžné dotyky a hlazení s mladičkou herečkou naznačují, že Etzler (46) skutečně podlehl pudům, pro něž bude mít podvedená Vilma (47) těžko pochopení.  Deník Aha! byl v patách všem hlavním aktérům milostného trojúhelníku v »den D«! Kam utekl Etzler? Kam a proč stěhovala Cibulková papírové krabice?

O nevěře a záletech charismatického herce známého ze seriálů Cesty domů, Pojišťovna štěstí či filmu Jak se krotí krokodýli se spekulovalo již dříve. Deník Aha! o vznikajícím románku mezi Etzlerem a Radkou Pavlovčinovou, jeho kolegyní z »cest«, informoval již loni na podzim. Oba vztah popřeli, teď – tváří v tvář důkazům těžkého kalibru, usvědčujícím fotografiím jednoho společenského týdeníku, se raději obrnili mlčením.

Jak Etzler s Pavlovčinovou, tak Cibulková odmítli poskytnout jakýkoli komentář. „Je to moje soukromá věc. Nic neřeknu,“ hlesla jen nejmladší účastnice milostného trojúhelníku Pavlovčinová už v předvečer bublajícího skandálu.


Chce to chladnou hlavu, že, Mirku?

V den, kdy »vybuchla bomba« v jeho manželství, se Miroslav Etzler hned ráno vypravil na natáčení dalších dílů seriálu Cesty domů. S tváří hráče pokeru na veřejnosti nedával znát, jestli v něm bouří emoce či hněv na sebe samého, že se nechal nachytat. Místo družného hovoru s kolegy v natáčecích pauzách se však raději toulal před ateliéry v pražských Vysočanech a za hustého sněžení zřejmě zpytoval černé svědomí. Anebo že by si jen ochlazoval hlavu? Jen ta mu totiž může pomoci vybruslit z toho skandálu se »zdravou kůží«...

Cibulková: Stěhování?!

Podvedená (nebo lépe podváděná) Vilma Cibulková zase mohla po celý den přemýšlet, zda jí osud nevrací to, že ona sama před více než deseti lety Miroslava odvedla z jeho tehdejšího vztahu s kolegyní Zuzanou Bydžovskou (49), s níž měl Etzler tehdy maličkého syna Kristiána. Napadlo ji, že by po mnoha předchozích bouřích vztah s nenapravitelným hercem ukončila?! Urputnost, s jakou odpoledne kmitala před jejich domem v Horních Počernicích s různě velkými papírovými krabicemi, by tomu nasvědčovala...

Vilmo, to máš za to...

Teď už v každém případě sexbomba Vilma Cibulková ví, jak  asi bylo její kolegyni Zuzaně Bydžovské, když jí přes postel odloudila muže. Etzler se s Bydžovskou od rozchodu několikrát potkal při práci, jizvu na její duši ale ani čas nikdy nezacelil. „Smutek nic nevyřeší, a abych se dojímala sama nad sebou, to mě fakt nebaví,“ komentovala kdysi Bydžovská partnerův odchod.



Přečtěte si
alenkaa
6. 2. 2011 • 15:51

ty jsi taková vtipná kopa BP. Víš, Alena už byla zadaná.Alenka také.Tak jsem přidala ještě jedno "a".A kdybys nežil v Černobylu,tak bys to pochopil.A proč že tam?Protože je vědecky dokázáno,že ptáčkové tam mají malé mozečky

tunka
6. 2. 2011 • 12:51

čím ho uhranula? No přece svojí vyjímečností Hnusnější ženskou s tak koňskou hubou by už nikdy nenašel, ona je v tomto jediná snad i na světě Seriál Cesty se mi líbí, ale jakmile se ona objeví na obrazovce, tak musím odvrátit tvář, jak se mi ta její huba hnusí. Promiňte mi, ale nemohu za to!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.