Miroslav Etzler - Sám sobě kaskadérem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miroslav Etzler - Sám sobě kaskadérem!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (TV Prima)

Hvězda »primáckého« seriálu Cesty domů Miroslav Etzler (46) se pořádně pomlátil při natáčení akční scény, při které odmítl jakoukoliv ochranu nebo kaskadéra! „Je to blázen. Jednou se zabije,“ kroutí hlavou Etzlerův seriálový kolega Pavel Soukup (61).

„Podle scénáře jsme se pohádali. Mirek mě chtěl vytáhnout z auta, ale já ujížděl. Autem jsem ho měl strhnout na zem. Na place byl kaskadér, nabízel mu chrániče a žíněnku, ale on odmítl,“ popisuje Soukup, který hraje policejního kapitána řešícího daňové úniky.

„Ve zpětném zrcátku jsem to sledoval a bál se, jestli se mu něco vážného nestalo. Rotoval po zemi, skončil pořádně odřený. Říká o sobě, že je nukleární herec, a asi je to pravda. Až ho budou jednou věšet, pro věrohodnost se nechá oběsit doopravdy,“ dodává s obdivem ke kolegovi herec.

„S postavou Mirka Etzlera se hádáme, už jsme se i poprali, ale myslím, že se to vyvine v hluboké přátelství,“ věří Soukup.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.