Nevěrník Etzler: Zůstal u Cibulkové celou noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrník Etzler: Zůstal u Cibulkové celou noc!

Etzler při cestě domů na benzince dokoupil nějaké drobnosti...
Etzler při cestě domů na benzince dokoupil nějaké drobnosti... (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Herci Vilma Cibulková (47) a Miroslav Etzler (46) jsou mistry svého oboru! Valentýnské představení Láskou posedlí odehráli na výbornou...

I když je přímo prošpikovaná pasážemi o věrnosti, lásce a nevěře, o které podváděná herečka, jíž Etzler »zahnul« s kolegyní Radkou Pavlovčinovou (22), něco ví. Navíc noc svátku zamilovaných strávili společně! Vzala snad Cibulková nevěrníka na milost?!

Představení odehráli jako dva profesionálové, kteří se plně vžili do svých rolí. „To ale nebyl zas takový problém, protože Cibulková v některých pasážích musela Etzlerovi vyčítat, že ji podvádí,“ řekl Aha! divák, který zhlédl jejich divadelní koncert ve hře Láskou posedlí. „Spíš se musela dost přemáhat, když jí Etzler sliboval, jak ji nikdy neopustí a jak ji miluje. Museli se spolu i líbat a objímat,“ vzpomíná divák.

O svých hereckých kvalitách Etzler přesvědčil i fotografy, kteří na něj čekali před divadlem. „Asi půl hodiny po představení se z divadla vypotácel opilý muž. Ten se ale potácel jen za roh a pak šel již střízlivým krokem. Etzler se totiž snažil odlákat naši pozornost,“ řekli o jeho »krycích« manévrech.

»Profesionálně« se ale Etzler s Cibulkovou chovali i po odchodu z divadla, kdy se herec nabídl, že svoji manželku odveze do jejího počernického domu! Odtud ho na začátku měsíce vyhodila, když praskla jeho nevěra s Pavlovčinovou. Hned nato Cibulková nabourala svoje volvo, a tak do práce jezdí MHD, takže nabízený odvoz neodmítla. Nejdříve proto odvezli své přátele a poté už nabrali směr Horní Počernice. Po cestě se ještě zastavili na benzince dokoupit nějaké drobnosti.

Když dorazili k domu Cibulkové, společně nejdříve vynosili věci z kufru, mezi nimiž bylo i několik velkých kytic růží, a rychle zmizeli v domě. Tu noc Etzler pryč rozhodně nespěchal. A už vůbec se nehnal za milenkou, která jej před nedávnem tolik pobláznila. Že by se dlouholetý vztah s Cibulkovou ještě pokoušel zachránit...?



Na Vztahy Vilmy Cibulkové a Miroslava Etzlera se podívejte ZDE!



Přečtěte si
hrneczuhrinevsi
17. 2. 2011 • 12:04

uvědomilá si, že těžko nájde ještě chlápá, ták ho vezme ná milost. Co jí táky zbývá...

winterfreshka
17. 2. 2011 • 08:20

Který přelétá z květu na květ .Každopádně je to jeho věc,snad to urovnají .

tenerife
16. 2. 2011 • 16:40

jejich život,tak nikomu do toho nic není,každý někdy šlápne vedle,přála bych jim,aby to urovnali a dál spolu lezli po skalách a jeden druhého jistili,život je moc krátký.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.