První klapka seriálu Cesty domů - Etzler hraje alkoholika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První klapka seriálu Cesty domů - Etzler hraje alkoholika!

Někdejší zbraně Novy, nyní na ně sází Prima: Zleva režisér Jiří Adamec, Miroslav Etzler, Jitka Smutná a Pavla Ptáčková Vitázková.
Někdejší zbraně Novy, nyní na ně sází Prima: Zleva režisér Jiří Adamec, Miroslav Etzler, Jitka Smutná a Pavla Ptáčková Vitázková. (Aha! – Marek Pátek)

První klapka nového »primáckého« seriálu Cesty domů, který si pod svá režisérská křídla vzal Jiří Adamec, klapla včera přesně v jednu hodinu po poledni! Hlavní roli Jana Maška si zahraje Adamcův oblíbenec Miroslav Etzler (45), jenž působil i v Adamcově zatím posledním seriálu Pojišťovna štěstí.

„Je to složitá postava, která se zoufale snaží vrátit vše tak, jak tomu bylo před pěti lety. Ztratil práci, ženu, rodinu a má problémy s pitím,“ popsal svou roli Etzler, který měl kdysi potíže s alkoholem i v reálném životě. Jeho osudovou ženu Soňu bude hrát Pavla Ptáčková Vitázková (31).

„Pavlu jsem vybral proto, že musí na diváky působit tak, aby ji měli rádi, což skvěle splňuje. V Cestách domů o ni budou usilovat dva muži a jejich boj a boj jejich rodin bude jedním z ústředních témat seriálu,“ vysvětluje volbu hlavní herečky režisér Adamec, její seriálovou maminku ztvární Jitka Smutná (58).

Prima do seriálu investovala miliony a chce s ním vydržet čtyři roky. Na obrazovky se dostane v říjnu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.