Nevěrný Etzler: Milenku si odvezl na hotel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrný Etzler: Milenku si odvezl na hotel!

Etzler se procházel se svou milenkou Pavlovčinovou po Poděbradech, kde strávili noc v hotelu.
Etzler se procházel se svou milenkou Pavlovčinovou po Poděbradech, kde strávili noc v hotelu. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Nevěrník Miroslav Etzler (46) měl dost napilno, když mu Vilma Cibulková (47) po ostré výměně názorů ukázala dveře.

Zatímco »doma« házel věci do tašek, myšlenkami byl evidentně už u své milenky, muzikálové čarodějnice Radky Pavlovčinové (22). S tou se hned po vyhazovu od zdrcené manželky sešel a odvezl si ji na hotel v Poděbradech.

I když se Etzler snaží tvářit jako vzor ctnosti a morálky, románkem s kolegyní, kvůli které hodil přes palubu dlouholeté manželství s Cibulkovou, znovu dokázal, že je jen »obyčejným« smrtelníkem. Před lety totiž úplně stejně opustil tehdejší partnerku Zuzanu Bydžovskou (49)

.„Přestaňte mě fotit,“ křičel Etzler, když házel věci do auta. Než odjel, ještě vzteky kopl do auta fotografů. Po cestě si dával dobrý pozor na to, aby ho nikdo nesledoval a úhybnými manévry se snažil setřást fotografy. Po dvou hodinách proto zamířil k ateliérům, kde se natáčí seriál Cesty domů.

Svůdkyni Pavlovčinovou tu ale vyhlížel marně, a proto zabíjel čas na nedaleké benzince. Po necelých dvaceti minutách se k ateliérům vrátil a u zadního vchodu se konečně setkal s novou láskou. Společně se vydali na východní okraj Prahy, kde najeli na hradeckou dálnici směr Poděbrady.

V lázeňském městě pak notnou chvíli hledali místo, kde by se najedli. Ruku v ruce bloudili, ale všechny restaurace už byly buď zavřené, nebo se už nevařilo. Po půl hodině proto začali hledat hotel. Do oka jim padl hned druhý v řadě – hotel Soudek, kde ten večer zakotvili a strávili společně noc...



Přečtěte si
daiena
7. 2. 2011 • 06:40

bodejť, a sami jsou tam jedna pletka za druhou )

daiena
7. 2. 2011 • 06:39

rozvraceči vztahů ............. to vám jde na výtečnou, zameťte si u sebe, hihi

winterfreshka
6. 2. 2011 • 16:47

Uviděl jinou,nastavenou,vždy připravenou a voňavou jeskyň a už tomu nebylo pomoci .

illis
5. 2. 2011 • 19:45

jinak by k tomuto nejspíš nedošlo. Ona je prý žárlivá a od toho už není daleko ke konfliktu. Ne vždy byla i na fotografiích upravená, to je pro chlapa také podstatné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.