Vzkaz Bydžovské pro Cibulkovou: Nebát se samoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vzkaz Bydžovské pro Cibulkovou: Nebát se samoty!

Zuzana Bydžovská poznala Etzlerovu nevěru.
Zuzana Bydžovská poznala Etzlerovu nevěru. (Aha! Marek Pátek)

Samotě se dá naučit! ...vzkázala Bydžovská po rozchodu!

Rozchody herce Miroslava Etzlera (46) jsou vždy podobné – peprné, plné zoufalství, hádek a nadávek. A vždy kvůli mladší ženě! Manželku Vilmu Cibulkovou (47) podvedl s mladičkou herečkou Radkou Pavlovčinovou (22), a nikterak se tím netají!

A stejné to bylo i před deseti lety, kdy opustil Zuzanu Bydžovskou (49) a malého syna právě kvůli o rok mladší Cibulkové. A právě z Bydžovské si zrazená Vilma může vzít příklad. „Samotě se dá naučit,“ řekla dříve Bydžovská. Oba případy si jsou přitom podobné jako vejce vejci.

PODOBNOST Č. 1

Etzler – hvězda seriálů Pojišťovna štěstí a Cesty domů – prožívá životní paralelu. Ještě nedávno manželku Vilmu vyzdvihoval do nebe a vychvaloval ji jako bohyni.

Teď ji ale opustil kvůli mladší milence. To samé si před lety prožila Bydžovská a Cibulková může čerpat z jejích zkušeností. Přestože Bydžovská o rozchodu s Etzlerem odmítá mluvit, těch pár slov, která na toto téma utrousila, mohou pro Vilmu sloužit jako návod pro příští dny.

„Napadlo mě, že žít ve vztahu, kdy mi bude dopřána svoboda a já ji také dopřeji, skoro nejde. A pokud to není možné, musím být sama. Nebojím se být sama, nebojím se zodpovědnosti. A samotě se dá naučit,“ krčí rameny paní Zuzana.

PODOBNOST Č. 2

Na smutek Bydžovské téměř nezbyl čas. „Jen někdy – když řídím – to je taková chvíle, kdy si třeba chvilku popláču, pak mě to přejde,“ dodává. I pláč za volantem už Vilma zažila. Minulý čtvrtek, když Etzlera vyhodila z domu, kvůli němu v noci bourala.

PODOBNOST Č. 3

Když se Etzler rozešel s Bydžovskou, museli se nadále potkávat v divadle, kde hráli v představení »Na ocet«. „Hraje se nám blbě. To je, jako byste si šli nechat vytrhnout zub ke svému bývalému. Tu práci oba děláme delší dobu, takže profesionalita zvítězila. Kamarádi ale nejsme,“ popisoval nevěrný herec situaci s Bydžovskou.

To samé se teď bude opakovat i s Vilmou. Už za týden, na svátek zamilovaných, svatého Valentýna, je totiž plánováno společné představení Etzlera a Cibulkové – hra »Láskou posedlí« – v pražském divadle Ungelt.

Tohle jim radí psychiatr Jan Cimický: Nejjednodušší je sbalit kufr!

„Nejjednodušší je nevěrnému partnerovi takzvaně sbalit kufr,“ říká psychiatr Jan Cimický. Rázné rozhodnutí vykopnout Etzlera (46) z domu, jak to minulý týden udělala podvedená Cibulková (47), tedy schvaluje, zároveň dodává ALE...

Pro Aha! popsal, co se odehrává v nitru aktérů nevěry a proč mladé holky, v tomto případě herečka Radka Pavlovčinová (22), touží po starších mužích.

O Miroslavu Etzlerovi

„To, že chlap středního nebo pozdně středního věku chce ještě zaujmout mladou dívku, je v přírodě naprosto přirozené, děje se to ve všech živočišných druzích. Muž si dokazuje, že nepatří do starého železa a dokáže konkurovat mladším potenciálním partnerům mladé ženy (milenky – pozn. red.). Dokud to onen muž vydrží, tak to může i fungovat.“

O Vilmě Cibulkové

„Daleko hůře je na tom opuštěná partnerka. Dostaví se šok – proč se to stalo zrovna mně? Střídají se nálady – jak to mohl udělat, je to lotr a bídák, až do druhé polohy – kde dělám chybu, proč jsem špatná.

Je důležité, když odezní tyto bezprostřední emoce, aby si řekla, zda o partnera dál bojovat, nebo, což je nejjednodušší, mu takzvaně sbalit kufr. Tím muž nemá na výběr. Nejdříve je ale důležitá rozvaha – co chci docílit a získat.“

O Radce Pavlovčinové

„Proč si vybírá muže, který je ve věku jejího otce? Třeba právě proto, že jí imponuje starší chlap. Může z něj cítit, že je vyrovnanější, na rozdíl od jejích vrstevníků, což ale nemusí být ve skutečnosti vůbec pravda.

Má pocit, že muž tohoto věku má určitou zkušenost, nedělá chyby, které dělají ve vztahu právě její nedočkaví vrstevníci, ale je to opravdu tak? V podvědomí možná však hledá chlapa, který připomíná jejího tátu.“



Přečtěte si
analfabet
8. 2. 2011 • 11:39

A ona to ta hrůza Bydžovská!

tunka
8. 2. 2011 • 07:31

mrprasad
8. 2. 2011 • 02:06

Hledá v něm otce.....blablabla....Proč teda nechodí se starým Dežem z Ostrova?Etzler jí posloužil jako výtah ke kariéře, bůhví komu všemu podržela, když s takovým šeredným ksichtem dostala roli v seriálu.Šerednej ksicht by až tak nevadil pokud by tato obludka uměla aspoň hrát, což bohužel neumí.

1celeste
8. 2. 2011 • 00:33

zase trapárna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.