Dalibor Gondík: Zahraje si v Popelce na ledě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dalibor Gondík: Zahraje si v Popelce na ledě

Dalibor Gondík si zatím v pohádce nezahrál, už brzy ho čeká role komorníka v muzikálu na ledě
Dalibor Gondík si zatím v pohádce nezahrál, už brzy ho čeká role komorníka v muzikálu na ledě (Foto Aha! – Marek Pátek, hermina.cz)

Herec a moderátor Dalibor Gondík (41) se konečně dočkal. Dostal roli v připravovaném muzikálu Popelka, který se celý odehraje na ledě, a už má dokonce i kostým.

„Konečně jsem se dočkal! Šil se tři měsíce!“ řekl nám Gondík na zkoušce fraku. S ozdobným fiží pod krkem by se mohlo zdát, že si zahraje prince, ale jeho role bohužel není tak důležitá. „Jsem prostě komorník, ale oblékli mě jako princátko,“ smál se Dalibor.

Na zkoušce ho pak vystřídal zpěvák Pepa Vojtek (46), jenž coby vypravěč vystřídá hned několik kostýmů. Do pohádkového příběhu se zapojí i hvězda Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (40), která se už moc těší, že si na rozdíl od jiných herců vyzkouší i několik kreací přímo na ledě.

„V minulosti jsem krasobruslila, v tom těžkém kostýmu ale nevím, jak to dopadne,“ prozradila herečka, kvůli níž má těžkou hlavu Leona Machálková (44), která s ní roli královny alternuje.

„Jestli bude bruslit Dana, bude se muset naučit jezdit na ledě i Leona. Takže už brzy bude muset začít trénovat na bruslích,“ prozradil deníku Aha! zdroj z produkce.



Přečtěte si
spoon
30. 7. 2011 • 06:26

ten parazit vylízat??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.