Karel Gott: Zamiloval se do Popelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Zamiloval se do Popelky!

Karel Gott sní o roli v Popelce
Karel Gott sní o roli v Popelce (Daniel Černovský)

Popelka je pro Karla Gotta (72) srdeční záležitostí a s radostí tak pokřtil CD k muzikálu, který vychází z tohoto pohádkového příběhu. V jeho obsazení ale Karla Gotta nenajdeme, i když by si to moc přál.

„Popelka mě provází značnou částí kariéry, jsem s ní spjatý už desítky let, takže jsem přijal rád tuhle milou povinnost pokřtít desku muzikálu Popelka na ledě. Jen mě trochu mrzí, že si v něm nemůžu zahrát, bral bych i roli starého dědka," vtipkoval kmotr muzikálového CD Karel Gott. Ten v současné době vydává album Sentiment plné jeho největších časem prověřených šlágrů v novém hudebním aranžmá.

Hlavní roli Popelky nazpívala Lucie Bílá, ale její hlas na představení zazní jen ze záznamu. „Zpočátku jsem si nemyslela, že bych měla propůjčit hlas Popelce, ale jsem ráda, že jsem se nechala přesvědčit a roli přijal,“ řekla Bílá, které se na křtu udělalo nevolno. Kvůli náročnému pracovnímu programu totiž zapomíná na jídlo.

Příběh Popelky ožije 1. října v pražské Tesla Aréně a následně se odehraje ve všech českých velkých městech. Muzikál Popelka na ledě nabídne nejen nové písně, ale také krasobruslařskou show. Na bruslích se vedle profesionálů objeví i zpěvačky Dana Morávková, Leona Machálková a Hana Buštíková.



Přečtěte si
vilaamalka
24. 9. 2011 • 11:34

A co na to Ivanka???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.