Karel Gott: Prý už o mě není zájem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Prý už o mě není zájem…

Karel Gott udělá pro publikum vše
Karel Gott udělá pro publikum vše (Foto Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz, ara)

Přestože je Karel Gott (72) už několik desetiletí bezkonkurenčně nejpopulárnějším českým zpěvákem, o jeho skladby není všude zájem…

Karla Gotta podobně jako Helenu Vondráčkovou mrzí, že se jeho písně příliš často nehrají v rádiích. „Údajně udělali průzkum, který však není doložitelný. Na jeho základě mě prý lidi nechtějí. Potom jich ale přijde 17 tisíc na koncert za nemalé vstupné,“ řekl Karel Gott serveru Cas.sk

Zpěvák právě vydává album Sentiment. Na něm ovšem nenajdeme nové skladby, ale jeho největší hity v novém hudebním aranžmá. Karel Gott tak vychází vstříc fanouškům, kteří o novinky z jeho repertoáru nemají zájem. Na koncertech totiž nemají nové skladby zdaleka takovou odezvu, jako osvědčené šlágry.

Tento přístup ale Karla brzdí v jeho dalším rozvoji. „S novou písní je vždy více práce, než když jen s kapelou oprášíte tu starou. Kolikrát jsem nové písně nazkoušel, vyrazil na turné a lidi to nechytlo. Většinou jsme se k nim už nevrátili,“ přiznal Gott o odvrácené straně své hudební dráhy.

Anketa



Přečtěte si
akka72
28. 9. 2011 • 14:19

"a jeho pisnicky mladou generaci nezajimaji" - v komentáři na Youtube ukazují, že poslouchají ho lidé velmi různých generací, a mnoho mladých lidí. Například, docela typický komentář: "asi je in psát věk.. takže je mi 20 let, 4 měsíce, 19 dní, 18 hodin. 37 minut a taky posloucham Káju ", "mam 21 a kaja je pan", "je me 15 a posloucham kaju a co ?... on je best ! ", "MMM je mi 17 a mám ho ráda " Atd

akka72
28. 9. 2011 • 13:36

Nesmysl. Stejný nesmysl jako celý článek. Pan Vrba napsal pro toto album sedmi nových textů. On psal nová slova pro staré hity? Omlouvám se, jestli jsem někde udělala chybu, já nejsem z Česká republika. A nelíbí se mi číst, v jakém duchu se píše o Karlu Gottovi. Můžete poslouchat, nebo ne poslouchat, ale zaslouží si respekt, ale ne takový špinavý tón. Co se vám nelíbí, co chce žít a zpívat? Ty by bylo hezké, kdyby zemřel? Louis Armstrong, Frank Sinatra, Charles Aznavour, atd., atd. - všechny pokračovali zpívat ve stáří. Proč Gott by měl přestat, pokud má co říci? Mrtvý snadné milovat, to je pravda. Zkuste se milovat osobu, zatímco on je živý.

wasec
28. 9. 2011 • 13:17

Nemá, děla reklamu kdekomu. Spapuškal by po sobě od mládí vlastní sekret. Každej má svůj styl. Gott na Hrad!!!!!

wasec
28. 9. 2011 • 13:11

Hillarko, paní, nebo slečno. Není co dodat.

wasec
28. 9. 2011 • 13:07

Klotildo, mě víc mrzí že zblbnul režisér (Na jméno si dědek nemůže vzpomenout.) Kája umí zpívat a to je VŠE. Mnozí dávno uměli a dodnes umí víc. Kája by mně mohl akorát doma složit uhlí, až přejdu z plynu. Ať valí do Ruska, tam ho milujou. Jinak souhlas, ale utnou se jen chudáci. Je třeba vydržet až do konce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.