Gábina Gunčíková: Ten dům je za její výhru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gábina Gunčíková: Ten dům je za její výhru!

Gabriela Gunčíková
Gabriela Gunčíková (Aha! – Marek Pátek)

Rodiče krásné finalistky Gábiny Gunčíkové (17) Gábina a Zdeněk se topí v dluzích! Kvůli hypotéce na dům se zadlužili minimálně na dvacet let dopředu, proto by se jim hodilo, kdyby jejich dcera vyhrála Česko Slovenskou SuperStar a získala výhru 2,5 milionu korun.

„Dům máme krásný, ale jsou to jen dluhy, dluhy, dluhy,“ přiznal smutně deníku Aha! otec krásné Gábiny Zdeněk. Ale jeho dceruška mu kazí plány, jelikož to vidí trochu jinak a výhru přeje svému soupeři Lukáši Adamcovi (24).

„Peníze by potřeboval víc, ve svých čtyřiadvaceti letech si může koupit byt. Za to já můžu žít s rodiči a dál studovat,“ řekla naivně nadějná zpěvačka.

Asi nemá tušení, kolik si rodiče museli půjčit, aby mohli postavit pěkný a moderní dům na kraji lesa v Janovicích na Kroměřížsku. Podle odhadců se částka pohybuje kolem tří milionů!

Gábino, ty peníze potřebují tvoji rodiče víc než Adamec!



Přečtěte si
quonex
5. 6. 2011 • 13:10

Ad: Můj syn se zadlužil kvůli panelákovému bytu de facto na celý život. Dotaz: To je ten byt tak velký, nebo synáček tak málo vydělává?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.