Michal David má své Kroky. Chce do důchodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal David má své Kroky. Chce do důchodu?

Michal David s návrhem scény svého superdrahého muzikálu Kat Mydlář.
Michal David s návrhem scény svého superdrahého muzikálu Kat Mydlář. (Aha! – Marek Pátek)

Hitmaker Michal David si vzal pod svá křídla novou hudební skupinu Kroky Michal Davida, které poskytnul všechna svá hudební aranžmá. Chce snad s hudební kariérou skončit?

Pamatujete na kdysi nezapomenutelnou partičku Kroky Františka Janečka?  Teď je na scéně nová skupina, která nese název pro změnu Kroky Michala Davida. Podobnost není ale vůbec náhodná. Za skupinou stojí sám Michal David, který Krokům pomáhá a dokonce jim poskytl své originální hudební aranže. Ne však proto, že by snad chtěl s kariérou skončit. Naopak. Těší ho však, že jeho hudba má své pokračovatele.

A poptávka po Krocích je obrovská. Za dobu své existence odehrála nová parta Kroků řadu vystoupení nejen v Čechách, ale i v sousedním Slovensku a slaví velké úspěchy. Dokonce už má i svůj fan club. „S Michalem Davidem jsme kamarádi. Chtěli jsme mu nějak vzdát hold. Je to prostě nejlepší český hitmaker, který se na výsluní pop music drží už více než třicet let. Vždyť kdo v dnešní době z českých umělců dokáže vyprodat O2 Arenu? Je pro nás poctou, že nám Michal David pomáhá a že jsme jediným oficiálním autorizovaným revivalem,“ prozradil klávesista Roman.

A proč se kapela jmenuje Kroky Michala Davida? „To je jednoduché. František Janeček byl sice skvělý manažer, ale o to horší muzikant. Hlavní hudební práci vždycky obstarával především Michal David. Proto jsme skupinu pojmenovali po něm,“ dodal kytarista David.

Spolupráce s Michalem Davidem bude podle slov kapely dále intenzivně pokračovat.
„S Michalem Davidem máme v plánu společná vystoupení, budeme ho doprovázet a společně máme v plánu udělat i videoklip s retro tématikou, kterou nebudeme prozrazovat, protože to bude velká legrace.. Moc se na spolupráci s Michalem těšíme,“ uzavřel klávesista Roman.

A co na to sám David? „Do názvu jsem klukům nemluvil. Ale potěšilo mě to. Držím jim palce,“ prozradil se šibalským úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.