Děti slavných: Rostou jako z vody! Michal David ukázal vnuka, škvrňata přivedli i Csáková, Gottová, Vojtek a další... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děti slavných: Rostou jako z vody! Michal David ukázal vnuka, škvrňata přivedli i Csáková, Gottová, Vojtek a další...

Fotografie
Fotografie (internal)

Hitmaker a muzikálový skladatel Michal David (50) poprvé na veřejnosti ukázal vnuka! Tříměsíční klouček Sebastian se na sportovním klání k zahájení sezony divadel Broadway a Hybernia stal největší atrakcí, a to přesto, že svá škvrňata přivedli i rocker Petr Janda, Ilona Csáková, Ivana Gottová nebo Karel Šíp.

„Je to kliďas,“ rozplývalo se především ženské osazenstvo nad malým Sebastianem, který zřejmě nebude tak živý jako dědeček. Na celodenní akci dorazila i moderátorka »primáckých« VIP zpráv Ivanka Gottová s dcerou Nelly Sofií. Bývalá tisková manažerka divadla Broadway si výborně rozuměla především s Csákovou a jejím téměř ročním synem Danielem.

„Chodím na všechny premiéry obou divadel, ani tuhle akci jsem si nemohla nechat ujít,“ svěřila se Gottová.

Během dne vyšlo také najevo, že i přes neshody majitelů práv k hudbě Karla Svobody divadlo jistojistě uvede muzikál na základě jeho hitů nazvaný Lady Carneval.

„Nikdo jednání nebojkotuje, věřím, že se dohodneme,“ řekl nám producent Oldřich Lichtenberg. Kromě tohoto kusu divadla chystají na podzim premiéru muzikálu Ať žije rokenrol a v únoru Kata Mydláře, dál také pokračují hvězdně obsazené zpěvohry Baron Prášil a Tři mušketýři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.