Nezvladatelný Bob Klepl: Skončil přivázaný k lůžku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nezvladatelný Bob Klepl: Skončil přivázaný k lůžku!

Bohumil Klepl je nebezpečný, musel být znehybněn...
Bohumil Klepl je nebezpečný, musel být znehybněn... (TV Prima)

Chování herce Boba Klepla (53) bylo natolik agresivní, že musel být připoután k nemocničnímu lůžku. Známý herec se naštěstí nezbláznil, jen se vžil do své role v seriálu Cesty domů.

Klepl v „primáckých“ Cestách domů hraje Vladimíra Dobeše, za jehož nezvladatelné chování může Alzheimerova choroba. Zlata Šebová v podání Vendulky Křížové o něj s láskou pečuje, přestože jí v nemocnici udělal nepříjemnou scénu a jejich vztah přináší jednu nesnázi za druhou.

V epizodě, kterou Prima dnes odvysílá, se Klepl ocitne na střeše, odkud jej budou muset sundávat hasiči. Jeho stav se zhoršuje a může být nebezpečný nejen sobě, ale celému okolí. Jediným způsobem, jak zamezit dalším nepříjemnostem, je spoutat jeho ruce řemeny a znemožnit mu tak pohyb.

Zprávy o zdravotním stavu Boba Klepla nelze brát příliš vážně. Loni do světa vypustil informaci o tom, že trpí rakovinou plic, kterou později označil za žert.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.