Bob Klepl - Na Bartošovou šel s holí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bob Klepl - Na Bartošovou šel s holí!

Bob Klepl bude hrát trenéra golfu, a tak už své dost svérázné praktiky vyzkoušel na Ivetě Bartošové, která nazpívala hudbu k filmu.
Bob Klepl bude hrát trenéra golfu, a tak už své dost svérázné praktiky vyzkoušel na Ivetě Bartošové, která nazpívala hudbu k filmu. (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Iveta Bartošová (42) sice denně cvičí, golfovou hůl však drží jako kopyto. Rady si s ní nevěděl ani herec Bob Klepl (50), který si ji vzal na golfovém trávníku do parády. Chvílemi to dokonce vypadalo, že ji tou holí přetáhne.

„Já mám sice za sebou hodinovou lekci, ale už tady můžu všechny učit,“ chlubil se Klepl, který na Cihelnách nepředváděl jen svůj golfový um, ale hlavně se přijel společně s dalšími herci pochlubit novým českým fi lmem Veni, Vidi, Vici.

A že se má český divák na co těšit. Ivetu Bartošovou sice ve filmu neuvidí, i když by si to zoufale přála, za to však sexy Jitku Kocurovou, která se bude snažit rozvrátit vztah Filipa Tomsy a Sandry Novákové, si užijí až dost.

Na plátně se objeví i další kráska, modelka Jana Doleželová, která k roli ve filmu přišla zcela náhodou. „Mám dneska narozeniny a producent Honza Nejedlý nevěděl, co mi má rychle dát, tak se prostě rozhodl pro roli. Byla jsem fakt překvapená,“ smála se Jana Doleželová, pro kterou to rozhodně nebude první zkušenost s natáčením.

Film se dle kuloárních informací má točit na objednávku Golfové asociace. Její členové to však v pondělí popřeli. „Ne, to je nesmysl, nic jsme si nezaplatili, jen jsme si říkali, že by mohlo vzniknout něco, co tady v české kinematografii ještě nebylo,“ tvrdil Marek Šmíd, který přišel s námětem na film. Podobně na objednávku se měl točit i film Bobule, který měl zase trochu zviditelnit české vinaře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.